Închide meniul

Imaginea serii de la Dinamo – Farul 0-2! Cum a venit un fan al „câinilor” pe stadionul Arcul de Triumf

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2023, 11:30

Reclamă
Imaginea serii de la Dinamo – Farul 0-2! Cum a venit un fan al „câinilor pe stadionul Arcul de Triumf

Imaginea serii de la Dinamo - Farul 0-2

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Imaginea serii de la meciul Dinamo – Farul, scor 0-2, este una total surprinzătoare. Un fan al „câinilor” şi-a arătat ataşamentul faţă de echipa din Ştefan cel Mare şi a venit la stadion chiar dacă avea probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul disputei din etapa a 10-a a Ligii 1, o imagine făcută în tribunele stadionului Arcul de Triumf a devenit virală. Un suporter al lui Dinamo a atras toată atenţia asupra sa.

Imaginea serii de la Dinamo – Farul 0-2

Ultrasul a vrut să îşi vadă favoriţii cu orice preţ, cu toate că era nevoit să poarte un guler cervical. A avut cu el şi o eşarfă a lui Dinamo.

Imaginea serii de la Dinamo - Farul 0-2
Imaginea serii de la Dinamo – Farul 0-2

Fanul alb-roşiilor nu s-a putut bucura şi de o victorie. Dinamo a pierdut în faţa campioanei României. Constantin Budescu (33) şi Ionuţ Vînă (90) au marcat golurile Farului. Puştiul minune al lui Gică Hagi, Adrian Mazilu, a reuşit două pase decisive.

Ovidiu Burcă a avut o reacţie categorică la finalul meciului şi s-a declarat extrem de numulţumit pentru cea de-a treia înfrângere la rând în Liga 1. Dinamoviştii nici nu au reşit să marcheze în această serie „neagră”.

Reclamă

Ce a spus Ovidiu Burcă în momentul în care a fost întrebat de demisie

Nu sunt prea multe de spus după meciul acesta! Pierdem din nou, deşi am făcut un meci solid. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. E frustrant că pierdem. Am fost mai puţin inspiraţi în faţa porţii. Dar e frustrant pentru că e a treia înfrângere la rând şi nu dăm gol, deşi avem ocazii. Cred că lipseşte un pic de luciditate în faţa porţii.

Când mingea nu intră în poartă şi ai ocazii, ce să zici, asta este situaţia. Este o situaţie care ne apasă. I-am văzut pe jucători apăsaţi. Nu aş vrea să vorbesc prea mult de arbitraj, dar mi s-a părut prea timorat. Adversarii au o voce grea şi când vorbesc ei creează tensiune. Arbitru a fost timorat. Trebuie să revăd fazele, sunt păreri şi păreri.

Arbitrajul e ultimul lucru pe care îl analizăm. Nu se întâmplă nimic cu Ghezali, este o altă intensitate. E de muncă, e un jucător tânăr care are mult de învăţat. Denis mi-a dat nişte semne că terminase resursele, l-am văzut cu crampe”, a spus Ovidiu Burcă, la digisport.ro, după Dinamo – Farul 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Ovidiu Burcă a vorbit și despre plecarea de la Dinamo, în contextul în care echipa a adunat 3 înfrângeri la rând. Totuși, acesta a dezvăluit faptul că nu se gândește la o plecare de la echipa din Ștefan cel Mare.

Cred că e mult prea devereme să vorbim despre lucrul acesta, deşi 3 înfrângeri sunt grele şi apasă greu, dar nu se pune problema”, a mai spus tehnicianul, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și