Închide meniul

Ovidiu Burcă, reacție dură după Dinamo – Farul 0-2: „E frustrant că pierdem”. Ce a spus tehnicianul „câinilor” despre demisie

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2023, 23:41

Reclamă
Ovidiu Burcă, reacție dură după Dinamo – Farul 0-2: E frustrant că pierdem”. Ce a spus tehnicianul câinilor” despre demisie

Ovidiu Burcă, reacție dură după Dinamo - Farul 0-2

Ovidiu Burcă, la un meci al lui Dinamo / Profimedia Images

Ovidiu Burcă, reacție dură după Dinamo – Farul 0-2. Tehnicianul s-a declarat nemulțumit de situația actuală a clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Dinamo și Farul s-a încheiat cu scorul de 0-2. Partida a contat pentru etapa a 10-a a noului sezon de Liga 1 și a fost în format LIVE TEXT pe As.ro.

Ovidiu Burcă, reacție dură după Dinamo – Farul 0-2. Ce îl nemulțumește pe antrenorul „câinilor”

Ovidiu Burcă s-a declarat nemulțumit de faptul că echipa sa pierde meciurile, deși face un joc bun în majoritatea meciurilor. Totuși, acesta a menționat faptul că fotbalul se joacă pe goluri și că ocaziile nu aduc și victorii. De asemenea, a vorbit și despre arbitrajul partidei, pe care nu l-a considerat unul bun.

„Nu sunt prea multe de spus după meciul acesta! Pierdem din nou, deşi am făcut un meci solid. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. E frustrant că pierdem. Am fost mai puţin inspiraţi în faţa porţii. Dar e frustrant pentru că e a treia înfrângere la rând şi nu dăm gol, deşi avem ocazii. Cred că lipseşte un pic de luciditate în faţa porţii.

Când mingea nu intră în poartă şi ai ocazii, ce să zici, asta este situaţia. Este o situaţie care ne apasă. I-am văzut pe jucători apăsaţi. Nu aş vrea să vorbesc prea mult de arbitraj, dar mi s-a părut prea timorat. Adversarii au o voce grea şi când vorbesc ei creează tensiune. Arbitru a fost timorat. Trebuie să revăd fazele, sunt păreri şi păreri.

Reclamă

Arbitrajul e ultimul lucru pe care îl analizăm. Nu se întâmplă nimic cu Ghezali, este o altă intensitate. E de muncă, e un jucător tânăr care are mult de învăţat. Denis mi-a dat nişte semne că terminase resursele, l-am văzut cu crampe”,a spus Ovidiu Burcă la digisport.ro, după Dinamo – Farul 0-2.

Totodată, Ovidiu Burcă a vorbit și despre plecarea de la Dinamo, în contextul în care echipa a adunat 3 înfrângeri la rând. Totuși, acesta a dezvăluit faptul că nu se gândește la o plecare de la echipa din Ștefan cel Mare.

Cred că e mult prea devereme să vorbim despre lucrul acesta, deşi 3 înfrângeri sunt grele şi apasă greu, dar nu se pune problema”, a mai spus tehnicianul, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo – Farul 0-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Hagi

După un start animat, cu ocazii de o parte şi de alta (Mazilu – min. 4 şi Ghezali – min. 15), constănţenii au avut iniţiativa în prima repriză a meciului de pe stadionul Arcul de Triumf, şi Budescu a deschis scorul în minutul 33, şutând la colţul lung, din careu.

În partea a doua, Farul a făcut pasul înapoi şi gazdele au reuşit să preia controlul partidei. Constănţenii au rămas în zece după eliminarea lui David Kiki, însă Dinamo nu a putut să egaleze, ba mai mult, Mazilu i-a pasat lui Vână în careu, în minutul 90 şi acesta s-a desprins de Neluţ Roşu învingându-l pe Golubovic pentru 2-0 şi Farul obţine prima victorie după două înfrângeri consecutive în Superligă.

Echipa lui Hagi este pe locul 9 în campionat, cu 12 puncte, iar Dinamo ocupă locul 13 cu 8 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și