Închide meniul
Foto

Imagini desprinse din filme la Sibiu. Ceaţă deasă în startul partidei Hermannstadt – FCSB

Publicat: 22 ianuarie 2023, 21:11

Reclamă

Imagini desprinse din filme la Sibiu. Ceaţă deasă la Hermannstadt – FCSB! Drumul spre titlu al roş-albaştrilor începe la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condiţii meteo nefavorabile în startul partidei dintre Hermannstadt şi FCSB. O ceaţă densă afectează vizibilitatea celor 22 de jucători de pe teren.

Imagini desprinse din filme la Sibiu. Ceaţă deasă la Hermannstadt – FCSB

FCSB vede titlul prin ceaţă, în primul meci oficial din 2023. Condiţiile meteorologice nu sunt cele mai bune la Sibiu. O ceaţă densă a afectat vizibilitatatea jucătorilor, dar şi a lui Gigi Becali, care vede meciul la televizor. Acesta este şi meciul de debut al lui Deian Sorescu la FCSB. Tandemul Strizu – Pintilii a decis să îl lase pe Andrei Cordea rezervă şi să îl titularizeze pe David Miculescu.

Gigi Becali ameninţă supremaţia lui Hagi şi Petrescu în Liga 1

Gigi Becali ameninţă supremaţia lui Hagi şi Petrescu în Liga 1. Farul şi CFR Cluj au terminat anul pe primele două locuri cu 45, respectiv 44 de puncte. FCSB e pe locul 3 în clasament, cu 38 de puncte.

Gigi Becali a prins curaj după transferul lui Deian Sorescu. Crede că FCSB poate termina pe primul loc sezonul regulat, deşi mai sunt de jucat doar 9 etape până la bătăliile teribile pentru titlu din playoff.

Reclamă

Becali crede că FCSB poate pleca din „pole – position” cursa nebună pentru titlu. Primul obstacol pentru echipa lui Pintilii şi Strizu va fi Hermannstadt, însă Becali nu se teme.

Mare lucru 7 puncte diferenţă. Ne era teamă pentru playoff, dar acum putem termina sezonul regulat pe primul loc„, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

FCSB îşi joacă şansele la titlu în următoarele 3 meciuri

Următoarele două partide vor fi infernale pentru FCSB. Echipa lui Pintilii va juca acasă cu liderul Farul Constanţa, pentru ca apoi să se deplaseze la Cluj pentru derby-ul cu CFR.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul unor victorii pe linie, FCSB ar intra cu şanse reale în lupta la titlu. În acest moment, Farul are un avantaj de 7 puncte faţă de echipa lui Pintilii, în timp ce CFR Cluj are cu 6 puncte mai mult.
În cazul în care FCSB va pierde ambele derby-uri, echipa lui Gigi Becali şi-ar diminua dramatic şansele la titlu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și