Închide meniul

Deian Sorescu, titular în Hermannstadt – FCSB! Strizu şi Pintilii i-au lăsat pe Cordea şi Coman pe banca de rezerve

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2023, 19:50

Reclamă
Deian Sorescu, titular în Hermannstadt – FCSB! Strizu şi Pintilii i-au lăsat pe Cordea şi Coman pe banca de rezerve

Leo Strizu şi Pintilii au făcut revoluţie în primul 11

Leo Strizu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Deian Sorescu, titular în Hermannstadt – FCSB, la primul meci oficial pe care îl va juca pentru echipa lui Strizu şi Pintilii. În schimb, Andrei Cordea, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în 2022, este doar rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu şi Mihai Pintilii au decis să îl titularizeze pe David Miculescu, în locul lui Andrei Cordea, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate. Despre Cordea s-a spus că ar putea pleca în această iarnă la Augsburg.

Deian Sorescu, titular în Hermannstadt – FCSB

Singurul transfer făcut de FCSB în această iarnă, Deian Sorescu, este titular. Acesta i-a luat locul lui Valentin Creţu în prima echipă şi va juca pe postul de fundaş dreapta. Surprinde şi postura de rezervă a lui Andrei Cordea, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în acest sezon. Locul lui a fost luat de David Miculescu, jucător pe care Gigi Becali a plătit 1.700.000 de euro celor de la UTA.

Echipa de start a celor de la FCSB

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: A. Vlad – Crețu, Haruț, Coman, Cristea, Omrani, Oaidă, Pantea, Cordea

Reclamă

Absenți: Panțîru, Ov. Popescu (accidentați)

ANTRENOR: Mihai Pintilii

Gigi Becali ameninţă supremaţia lui Hagi şi Petrescu în Liga 1

Gigi Becali ameninţă supremaţia lui Hagi şi Petrescu în Liga 1. Farul şi CFR Cluj au terminat anul pe primele două locuri cu 45, respectiv 44 de puncte. FCSB e pe locul 3 în clasament, cu 38 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a prins curaj după transferul lui Deian Sorescu. Crede că FCSB poate termina pe primul loc sezonul regulat, deşi mai sunt de jucat doar 9 etape până la bătăliile teribile pentru titlu din playoff.

Becali crede că FCSB poate pleca din „pole – position” cursa nebună pentru titlu. Primul obstacol pentru echipa lui Pintilii şi Strizu va fi Hermannstadt, însă Becali nu se teme.

Mare lucru 7 puncte diferenţă. Ne era teamă pentru playoff, dar acum putem termina sezonul regulat pe primul loc„, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Cum o poate ajuta Deian Sorescu pe FCSB să câștige titlul

Nana Falemi crede că atât FCSB, cât și Deian Sorescu, vor avea de câștigat de pe urma transferului. A explicat că fotbalistul aduce un plus de valoare în primul „11”, în timp ce tupa lui Gigi Becali îl poate ajuta pe Sorescu să ajungă din nou la forma de vis, care l-a consacrat la Dinamo.

„E un fotbalist care mi-a plăcut de când juca pentru Dinamo – pentru atitudinea pozitivă în joc. Este genul de jucător cu multă energie, cu o dinamică foarte bună.

Deian Sorescu joacă mereu în față, pe poartă. Are 25 de ani și, părerea mea, este că încă nu a ajuns la apogeul carierei. Cred că la FCSB va arăta și mai bine având alături jucători mai valoroși.

Va aduce un plus de consistență în jocul de atac și mai multă siguranță pe faza de apărare, alături de Șut, Olaru, Cordea și Octavian Popescu. M-aș bucura să îl văd jucând pentru FCSB”, a spus Nana Falemi.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și