Închide meniul
Foto

Imagini fabuloase la Sibiu! Jucătorii de la FCSB au făcut o „baie de mulţime” după remiza cu Hermannstadt

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 23:03

Reclamă
Imagini fabuloase la Sibiu! Jucătorii de la FCSB au făcut o „baie de mulţime” după remiza cu Hermannstadt

Imagini fabuloase la Sibiu! Jucătorii de la FCSB au făcut o "baie de mulţime" după remiza cu Hermannstadt

AntenaSport

Imagini fabuloase la Sibiu. Jucătorii de la FCSB au făcut o baie de mulţime după remiza cu Hermannstadt. Fanii i-au aşteptat după meci pe jucătorii lui Elias Charalambous pentru poze şi autografe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o adevărată nebunie la Sibiu, după Hermannstadt – FCSB 2-2. Fanii i-au asalatat pe Compagno şi Coman pentru poze şi autografe.

Imagini fabuloase la Sibiu! Jucătorii de la FCSB au făcut o „baie de mulţime” după remiza cu Hermannstadt

Atacantul italian şi „Mbappe” Coman au fost cei mai solitaţi jucători pentru poze şi autografe. Compagno a făcut senzaţie printre puştii  care au vrut să aibă o amintire cu golgheterul de la FCSB. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Andrea Compagno, după Hermannstadt – FCSB 2-2

Andrea Compagno a marcat primul gol din penalty, după ce tot el l-a obţinut. În startul reprizei a doua, Andrea Compagno a reuşit să dea al doilea gol, după o centrare perfectă a lui Valentin Creţu.

Păcat că am pierdut două puncte importante. Dar cum a mers meciul a lua Dawa cartonaş roşu. Mi-a zis că a fost anulat pentru henţ, dar nu a fost aşa. Cel mai rău lucru pentru un atacant că după ce te bucuri cu suporterii şi după ţi se anulează reuşita.

Reclamă

Am crezut că era gol fără probleme şi m-am bucurat. Era important pentru mine că nu mai marcasem demult. Cred că egalul este un rezultat corect. Se întâmplă să ai şi o perioadă în viaţă când nu treci prin cea mai bună formă. Eu încerc să ajut echipa şi să marchez. Aceasta este treaba mea„, a spus Andrea Compagno la digisport.ro, după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Hermannstadt – FCSB 2-2. Prima remiză a sezonului pentru echipa lui Charalambous

Dawa a făcut o gafă uriaşă şi a fost eliminat după un fault de ultim apărător asupra lui Neguţ. În restanţa din etapa a cincea, bucureştenii au deschis scorul la Sibiu, prin Compagno, în minutul 8, dar golul a fost anulat. Gazdele au răspuns printr-o ratare uriaşă a lui Daniel Paraschiv, în minutul 10, iar în minutul 13 Silviu Balaure a deschis scorul pentru Hermannstadt.

În minutul 28, Andrea Compagno a obţinut un penalty, după un contact cu portarul Căbuz, iar atacantul italian a transformat cu siguranţă, egalând în minutul 31. FCSB a întors rezultatul după pauză, în minutul 48, când Valentin Creţu a centrat şi Compagno a reuşit „dubla”. Elevii lui Marius Măldărăşanu au egalat în minutul 63, din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Dawa a faultat în careu, a fost eliminat şi Daniel Paraschiv a executat lovitura de pedeapsă. Tîrnovanu a apărat, dar balonul respins a ajuns tot la Paraschiv care a înscris pentru 2-2. În minutul 90+2 Gabi Iancu a lovit transversala cu un şut, însă s-a terminat la egalitate, 2-2, şi FCSB are 22 de puncte după 9 etape, fiind lider în Superligă. Hermannstadt este pe locul 5, cu 13 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și