Închide meniul
Foto

Imaginile bucuriei! Cum a sărbătorit Gică Hagi victoria cu FCSB. „Regele”, în extaz pe Arena Naţională

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 29 ianuarie 2023, 23:52

S-a aflat cum a sărbătorit Gică Hagi victoria cu FCSB. „Regele” a obţinut un succes uriaş în lupta pentru câştigarea titlului. Farul a revenit, cel puţin pentru o zi, pe primul loc în Liga 1.

Reclamă
Gică Hagi, în extaz după FCSB - Farul 2-3

Cum a sărbătorit Gică Hagi victoria cu FCSB de pe Arena Naţională

Gică Hagi, în extaz după FCSB - Farul 2-3 / Profimediaimages

FCSB se pregătea să sărbătorească cele 3 puncte, după ce a condus până în prelungirile meciului, după golurile marcate de Andrei Cordea şi Andrea Compagno. Farul a reuşit un super-gol din lovitură liberă, iar totul părea că va aduce a doua victorie a echipei lui Pintilii din 2023.

Reclamă

Vicecampioana a avut parte de un final de meci de coşmar. Mai întâi, Dawa a văzut cartonaşul roşu după un fault din spate la Alibec. Cu un om în plus, Farul a întors rezultatul în doar 80 de secunde. Mai întâi, Omrani a trimis mingea în propria poartă, pentru ca mai apoi Borza să dea lovitura decisivă în minutul 90+6!

Reclamă

Cum a sărbătorit Gică Hagi victoria cu FCSB de pe Arena Naţională

Gică Hagi s-a descătuşat în momentul în care Horaţiu Feşnic a fluierat finalul derby-ului (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Regele” a ridicat pumnii în aer şi s-a bucurat la maximum pentru cele trei puncte cu care Farul a devenit liderul campionatului României.

Antrenorul constănţenilor s-a dus, alături de jucători, pentru a le mulţumi fanilor care au făcut deplasarea la Bucureşti. Le-a arătat acestora că victoria i se datorează lui Denis Alibec, care a avut o evoluţie de senzaţie. Golgheterul Farului a înscris un gol de poveste, din lovitură liberă.

Hagi a şi spus că e una din cele mai frumoase zile din viaţa sa. L-a felicitat pe Alibec şi la flash-interviu.

E o zi frumoasă din viaţa mea pentru că FCSB ne-a dominat, dar băieţii au reacţionat foarte bine şi de aceea este fotbalul frumos, pentru că se întâmplă asemenea lucruri. Şi schimbările, dacă aţi văzut, au fost băieţi tineri, care au intrat bine în joc. Alibec a fost fantastic, cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa. Când Alibec joacă bine şi noi jucăm bine, iar naţionala are nevoie de el. Revenind la meci, orice victorie cum a fost aceasta îţi dă linişte şi încredere”, a declarat Gheorghe Hagi.

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3

Alibec a explicat că nu a mai trăit de mult timp o asemenea bucurie și i-a felicitat pe colegii săi.

Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră.

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec după meci.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea