Închide meniul
Foto

Imaginile ruşinii în Liga 1. „Orezărie” în loc de gazon la Petrolul – Chindia. Jucătorii s-au duelat în noroi!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 18:45

Imagini dezastruoase de la meciul Petrolul - Chindia

Imagini dezastruoase de la meciul Petrolul - Chindia / Colaj Antena Sport

  • Petrolul – Chindia s-a jucat pe un teren dezastruos
  • Jucătorii au avut probleme la meciul din Liga 1

Imaginile ruşinii în Liga 1 au fost făcute la meciul Petrolul – Chindia Târgovişte, din etapa a 23-a a Ligii 1. Gazonul de pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti a fost într-o stare deplorabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vremea din ultimele zile a dat peste cap eforturile organizatorilor, iar suprafaţa de joc a fost una dezastruoasă încă de la startul partidei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Imaginile ruşinii în Liga 1, la Petrolul – Chindia

La o zi după problemele cu gazonul de la Universitatea Cluj – Rapid, scor 0-0, situaţia s-a repetat şi la meciul Petrolului.

Reclamă

O să fie, cu siguranță, un meci dificil și din cauza vremii. Însă, sunt sigur că cei care vor intra pe teren vor da tot ceea ce au mai bun ca să ieșim victorioși„, spunea Robert Moldoveanu înaintea duelului din prima ligă a României.

Jucătorii au riscat să iasă accidentaţi de pe teren. S-au duelat în noroi pe toată durata celor 90 de minute şi şi-au menţinut cu greu echilibrul.

Reclamă
Un jucător al Petrolului, în timpul meciului cu Chindia

Dezastru la Petrolul, care riscă să nu poată încheia sezonul

Valeriu Răchită anunţă că este dezastru la Petrolul. Echipa a adunat datorii uriaşe, iar cei mai importanţi jucători al „lupilor” au fost scoşi la vânzare. Conducătorii clubului caută soluţii disperate pentru a ieşi din impas.

Fostul jucător şi antrenor al Petrolului a dezvăluit că Gicu Grozav, Valentin Ţicu, Jair şi Marian Huja pot pleca dacă vor primi o ofertă. Şefii galben-albaştrilor au cerut ajutor şi de la autorităţile locale.

Pentru Petrolul, la ce se întâmplă acum – am văzut și ieșirea lui Grozav – orice ban este binevenit. Nu numai Țicu, am înțeles că și Jair, și Huja sunt scoși la vânzare. Situația economică a clubului este extrem de dificilă. Ei țin la bani, la preț.

Reclamă

Sponsori sunt, vreo 20, dar au dat banii. S-au terminat banii pentru că nu există în spate un finanțator. Sunt doar sponsori și bani din televiziune. Dar din drepturile TV din ianuarie se plătesc primele de promovare de acum un an.

Autoritățile locale nu pot să dea bani pentru că îi împiedică codul administrativ. La Voluntari este echipa unei societăți a Consiliului Local. Aici este o echipă privată, vorbesc de ACS Petrolul 52. Sunt 8 membri fondatori, foști jucători: Mircea Dridea, Octavian Grigore, Paul Gușă, Gheorghe Liliac, Ștefan, Cojocaru, Haralambie… da, ei sunt patronii, dar nu aduc niciun ban. Cei 8 n-au adus niciun ban la club„, a declarat Valeriu Răchită la Pro Arena.

Au apărut detalii şi despre datoriile uriaşe care s-au adunat la club. Petrolul nu se mai gândeşte la play-off şi speră doar să poată încheia campionatul.

Acum un an și jumătate i-am chemat noi la Primărie împreună cu primarul, cu Consiliul Local și au spus că nu vor ajutor, că se descurcă singuri. Le-am zis: ‘Băi, veți ajunge în situația în care nu puteți să plătiți nici omul de la teren!’. Au zis: ‘Nu, domnule, că ne descurcăm’.

Și au venit acum să-i salvăm. Tot pe noi pică, pe primar, pe președintele Consiliului Județean, pe mine. Stadionul este al Primăriei. Există un tarif: 2.500 de lei pe oră închiriată. Lor le închiriem 4 ore. La Chindia 8 ore, pentru că sunt din altă parte, până vin ei cu trenul de la Târgoviște…

Le-am spus să ne asociem cu o instituție publică, cu o societate comercială în subordinea Consiliului Local. Au zis că nu vor nimic de la noi. Acum au venit să-i salvăm. Nu putem, Codul Administrativ ne interzice nouă ca autoritate publică să ne asociem cu o entitate care are datorii. Datorii care se cifrează la două milioane de euro.

Fac public, haideți, să vină cineva să ia clubul. Membrii fondatori se dau la o parte acum. Până acum s-au ținut bătoși. Acum se dau la o parte toți. La două milioane datorii, mai trebuie două milioane ca să termine campionatul și nu au. Să vină cineva, să plătească datoriile, să vină cu certificat fiscal zero și eu îl iau de mânuță, îl duc la primar, în birou la prefect, la Consiliul Județean, dar până atunci nu putem face absolut nimic pentru că oamenii sunt patroni și n-au adus niciun ban„, a mai spus consilierul primarului din Ploieşti.

Reclamă
Reclamă