Închide meniul

„Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2024, 13:07

Reclamă
„Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat

Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat

Mircea Lucescu, în faţa jurnaliştilor după un meci / AntenaSport

Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după ce fostul selecționer al României a făcut acuzații incredibile de blat. „Unirea Urziceni a câştigat titlul pentru că a vrut cineva, Oţelul Galaţi a câştigat tot pentru că a vrut cineva”, a fost declarația lui „Il Luce” care a stârnit reacții dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Sdrobiș (78 ani) a venit cu o replică tăioasă și l-a făcut praf pe Mircea Lucescu. Fostul antrenor de la Chealăul, Oțelul, FC Vasului și Farul a răbufnit.

Ioan Sdrobiș, atac total la adresa lui Mircea Lucescu

Am văzut ce a zis, am citit și ce i-a răspuns Mircea Sandu. Foarte bine i-a făcut, că prea se crede Mafalda! Cum adică, Mircea Lucescu, marele «Il Luce», tocmai el vorbește despre jocuri de culise, de aranjamente?! Incredibil.

Omul ăsta nu mai încetează! Îmbătrânește urât, tare urât! Păi, tocmai el vorbește, care e «tatăl» Cooperativei?! El care a inventat Victoria și Moreni, s-o mai încurce pe Steaua, că nu putea s-o bată pe Steaua?!

Eu i le-am tot spus public pe toate de-a lungul timpului, că știu ce a făcut, inclusiv de față cu mine. Cum să vină acum cu d-astea?! Grav e că el chiar crede ce spune. Chiar îmi pare rău pentru el, îi doresc numai bine, dar asta e deja boală curată„, a declarat Ioan Sdrobiș pentru gsp.ro.

Reclamă

Sdrobiș a vorbit și despre un episod incredibil care a avut loc în anul 1987. Atunci, „Il Luce” ar fi cerut ca Oțelul să remizeze cu Dinamo într-un meci cu șase goluri. Ioan Sdrobiș era atunci secund al gălățenilor.

A venit Lucescu la noi în cabină, cu mai mulți jucători, să ne spună când să marcheze Cămătaru, ca să ia Gheata de Aur. Ne-a zis și scorul, să fie 3-3. Pe vremea aia venea cu Miliția, cu politicul și cu arbitrajul. Și câte altele nu mi-a făcut,

Se dă el acum marele sfătuitor și marele corect, când știe foarte bine ce a făcut?! Mai bine și-ar vedea de bătrânețea lui, că suntem de-o vârstă, ne despart numai câteva luni. S-a dus repede acum să dea sfaturi la Dinamo, să îl vadă lumea. Păi, poate că d-aia s-au unit alte echipe împotriva lor, să-i retrogradeze. I se întoarce ce a făcut el în fotbalul românesc„, a mai spus antrenorul care s-a retras în urmă cu un deceniu din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Sandu nu l-a iertat pe Mircea Lucescu

Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu şi a avut o reacţie nervoasă la adresa celui mai titrat antrenor român. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal s-a descătuşat şi i-a cerut socoteala lui „Il Luce”.

(n.r. Despre Urziceni și Oțelul) Deci ăștia nu aveau voie să câștige campionate?! Erau mici. În orice caz, Galațiul și, sigur Urziceniul nu mai există… Dar Meme a fost conducătorul clubului, ar trebui să aibă un punct de vedere. Pentru că sunt direct atacați.

Cât privește FRF, atunci cel care face astfel de afirmații trebuie să indice persoana sau persoanele, sursele de finanțare, dar și sumele. Pentru că altfel… spui ca ăla a luat toate nevestele la rând, adică le face pe alea curve, dar ele săracele se ocupă de casa lor și de familia lor.

În primul rând că eu nu m-am ocupat în FRF direct de … cine putea să influențeze rezultatele? Că doar nu juca Sandu, Lupescu, Kasai… Cine era implicat direct? Antrenorii, conducerile cluburilor, arbitrii și așa mai departe. Eu pot să garantez că niciun conducător nu poate să vină să spună că am fost la Sandu Mircea și mi-a promis că… Sau i-am dat lui Sandu Mircea ca să…

Deci domnul Lucescu ar trebui… pentru că eu știu cum e perversitatea asta în fotbal, doar politica mai depășește curvăsăreala care există, ar trebui nu să arunci cu vorba.. pentru că și eu pot să vorbesc foarte multe despre Lucescu, ce spunea despre Sdrobiș, de răposatul nea Jean (Pădureanu – n.r.) dar nu mă interesează.

Deci trebuie să spună cine au fost persoanele influențate, cumpărate de către cine și cu ce sume. Și atunci domnul Lucescu are toate prerogativele. Ar fi păcat să iasă ca Mafalda din fotbal, că le știe pe toate”, a spus Mircea Sandu, potrivit sportpesurse.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și