Închide meniul

„Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 9:28

Reclamă
„Imediat îl condamnă lumea! Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului

Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu

Colaj cu Mihai Stoica și Ștefan Târnovanu / Profimedia - Hepta

Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu! Portarul a comis o greșeală în partida cu Sepsi care a costat-o pe FCSB 1 gol și 2 puncte. Totuși, oficialul roș-albaștrilor nu este supărat pe acesta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La duelul de la Sf. Gheorghe, Târnovanu a ieșit eronat la o centrare a gazdelor, fază care s-a încheiat cu golul marcat de Florin Ștefan. Acesta a egalat, la 2-2, care a fost și scorul final al întâlnirii.

Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu

Oficialul de la FCSB a comparat greșeala lui Târnovanu cu ratările atacanților din prima repriză a duelului cu Sepsi. Atunci, Băluță și Tavi Popescu au ratat ocazii importante de majorare a diferenței.

De asemenea, acesta a spus că, în trecut, Ștefan Târnovanu a făcut meciuri excelente pe stadionul lui Sepsi și că gafa din ultima partidă jucată nu trebuie să conteze atât de mult, mai ales pentru că FCSB e lider detașat în Liga 1.

„În momentul în care un portar greşeşte, imediat îl condamnă lumea. La fel de mare greşeală este când eşti singur cu portarul şi ratezi. Când Târnovanu a făcut cele mai bune jocuri din carieră pe stadionul ăsta, atunci toată lumea l-a lăudat.

Reclamă

A făcut o greşeală. Dacă eram puţin mai atenţi, putea fi reparată. Se întâmplă, ce putem să facem? Bineînţeles că nu este ok, dar chiar şi aşa, noi nu trebuia să ajungem aici. Puteam să conducem lejer la o diferenţă mult mai mare”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Pantea a suferit o accidentare teribilă în luna februarie a acestui an. Diagnosticul medicilor a fost teribil: ruptură a ligamentului încrucișat anterior și o perioadă de refacere de 6 luni, într-un caz ideal. A fost scos din planurile roș-albaștrilor într-o perioadă în care era titular incontestabil, având în vedere că îndeplinea regula U21.

Acum, Mihai Stoica a dezvăluit că fundașul nu va fi apt nici pentru perioada de pregătire din vară, dar nici pentru primele meciuri de campionat și preliminariile pentru cupele europene. Astfel, este de așteptat ca acesta să revină în toamnă la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu va fi apt pentru pregătirea din vară. Merge în pregătire, se va antrena singur, dar nu va fi apt, nici vorbă. Nu este apt pentru debultul campionatului și preliminariile în cupele europene”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Înainte de accidentare, Pantea a jucat 23 de meciuri pentru FCSB, în toate competițiile din actualul sezon. În momentul de față, fundașul de 20 de ani este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și