Închide meniul

„Îmi doream să ajung la un club cu istorie!” Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2024, 18:12

Reclamă
„Îmi doream să ajung la un club cu istorie! Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

Captură: Facebook Dinamo

Raul Opruț a oferit prima reacție după ce a semnat cu Dinamo! Fundașul stânga a vorbit pentru prima dată din postura de jucător al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Ștefan cel Mare l-a împrumutat pe român, timp de un sezon, de la KV Kortrijk, din Belgia. De asemenea, la finalul stagiunii, Dinamo îl poate transfera definitiv pe jucător.

Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

Oficialii lui Dinamo au publicat un material video, pe rețelele de socializare, în care Raul Opruț a dezvăluit că este foarte fericit, pentru că a ajuns în lotul lui Zeljko Kopic.

De asemenea, acesta a spus că obiectivul echipei este acelea de a face un sezon bun.

”Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit. Chiar îmi doream să ajung la un club cu istoria pe care Dinamo o are. Mi-am dat seama de aseară când a apărut prin presă și mi-au dat vreo 40-50 de fani mesaje. Am simțit cu adevărat căldura clubului. Sunt fericit că sunt aici și sper să răsplătesc aceste așteptări cu evoluțiile mele din teren.

Reclamă
Reclamă 4

Vreau să joc cât mai bine, să fiu sănătos și obiectivul de echipă este important să facem un sezon bun. Cu siguranță vor fi obiective mărețe pentru că Dinamo mereu și-a propus să fie acolo sus. Sperăm să reușim acest lucru și să bucurăm toți suporterii care susțin Dinamo”, a spus Raul Opruț.

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo

Acesta este al şaselea transfer făcut de Dinamo în această vară după Răzvan Paşcalău, Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca.

„Bine ai venit, Raul OPRUȚ!

Reclamă

Cluburile Dinamo 1948 București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.

Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga și unul în Cupa României.

A evoluat, de asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.Clubul nostru va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026″, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și