Închide meniul

„Îmi doream să ajung la un club cu istorie!” Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2024, 18:12

Reclamă
„Îmi doream să ajung la un club cu istorie! Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

Captură: Facebook Dinamo

Raul Opruț a oferit prima reacție după ce a semnat cu Dinamo! Fundașul stânga a vorbit pentru prima dată din postura de jucător al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Ștefan cel Mare l-a împrumutat pe român, timp de un sezon, de la KV Kortrijk, din Belgia. De asemenea, la finalul stagiunii, Dinamo îl poate transfera definitiv pe jucător.

Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

Oficialii lui Dinamo au publicat un material video, pe rețelele de socializare, în care Raul Opruț a dezvăluit că este foarte fericit, pentru că a ajuns în lotul lui Zeljko Kopic.

De asemenea, acesta a spus că obiectivul echipei este acelea de a face un sezon bun.

”Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit. Chiar îmi doream să ajung la un club cu istoria pe care Dinamo o are. Mi-am dat seama de aseară când a apărut prin presă și mi-au dat vreo 40-50 de fani mesaje. Am simțit cu adevărat căldura clubului. Sunt fericit că sunt aici și sper să răsplătesc aceste așteptări cu evoluțiile mele din teren.

Reclamă
Reclamă

Vreau să joc cât mai bine, să fiu sănătos și obiectivul de echipă este important să facem un sezon bun. Cu siguranță vor fi obiective mărețe pentru că Dinamo mereu și-a propus să fie acolo sus. Sperăm să reușim acest lucru și să bucurăm toți suporterii care susțin Dinamo”, a spus Raul Opruț.

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo

Acesta este al şaselea transfer făcut de Dinamo în această vară după Răzvan Paşcalău, Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca.

„Bine ai venit, Raul OPRUȚ!

Reclamă

Cluburile Dinamo 1948 București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.

Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga și unul în Cupa României.

A evoluat, de asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.Clubul nostru va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026″, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:18

„Venirea lui Kylian Mbappe poate agita vestiarul lui Real Madrid?” Verdictul lui Rivaldo înainte de El Clasico

10:32

Decizia luată de Imane Khelif, după controversa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Am primit multe oferte”

9:50

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului. Marea cursă e duminică, ora 22:00, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY

9:22

Gică Hagi, afectat după Rapid – Farul 5-0: „Poate nu o să mai fiu pe bancă. Trebuie să schimbăm totul”

9:08

Şefii Rapidului măresc miza derby-ului cu FCSB. Anunţul făcut după ce au umilit Farul lui Gică Hagi: „Cel mai bun meci!”

9:03

Neymar, mesaj emoţionant după revenirea pe teren în Al Ain – Al Hilal 4-5: „Emoțiile sunt întotdeauna minunate”

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite 4 VIDEOLando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: „Încă mai cred că am dreptate” 5 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată” 6 Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist”
Citește și