Închide meniul

„În trei zile am dormit șapte ore!” Cristi Săpunaru, devastat de criza de la Rapid: „Cum să mă duc eu la domnul Șucu?”

Publicat: 10 octombrie 2024, 11:52

Reclamă
„În trei zile am dormit șapte ore! Cristi Săpunaru, devastat de criza de la Rapid: „Cum să mă duc eu la domnul Șucu?

Cristi Săpunaru este devastat de criza de la Rapid și nu își revine după înfrângerea cu FC Botoșani. Ce a spus despre Dan Șucu

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci / Profimediaimages

Cristi Săpunaru trece prin unul dintre cele mai grele momente ale carierei și anunță că este devastat de criza de rezultate de la Rapid. Căpitanul giuleștenilor nu își revine după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are o singură victorie în ultimele cinci etape și a ajuns pe locul 12 în Liga 1. Echipa antrenată de Marius Șumudică are șanse tot mai mici să prindă un loc de play-off. Pentru alb-vișinii urmează confruntările cu Farul și FCSB.

Cristi Săpunaru, devastat de criza de la Rapid

Săpunaru nu își explică cum a ajuns Rapid într-o astfel de situație dezastruoasă. Fundașul în vârstă de 40 de ani a ținut să infirme zvonurile că ar fi făcut presiuni la Dan Șucu pentru a îi fi prelungit contractul cu încă un an.

Cum să mă duc eu la domnul Șucu? Cum să fac așa ceva? Domnul Șucu este cel mai bun patron pe care eu îl știu în ultima perioadă. Este un om care merită tot respectul nostru. Doar din acest punct de vedere nu aș putea să mă duc la domnul Șucu și să-i spun sau să-i sugerez așa ceva. Pur și simplu nu aș putea să fac asta față de un om care ne oferă totul în acest moment și, din păcate, noi, jucătorii, dăm foarte puține înapoi.

Cum să mă duc să mai pun acum o presiune inutilă în acest context? Deci nu este nimic adevărat. Nu știu cine a dat aceste informații, sper să nu fie cineva din club, pentru că ar fi și mai grav sau, de fapt, ar fi și mai trist. Este, repet, genul de informație care produce multe pagube pentru tot ceea ce înseamnă Rapidul, mai ales că nu trecem prin perioada cea mai fastă.

Reclamă
Reclamă

Cristi Săpunaru: „Vestiarul trebuie să fie mai unit!”

Sunt jucători mulți care au venit, vestiarul trebuie să fie mai unit. Da, poate că și eu trebuie să acționez mai mult, dar vă spun un singur lucru: trebuie să înțelegeți că sunt un singur om. Ce vreți să vă mai spun? Că nu dorm, că în ultimele trei zile, și știți bine că nu fac pe eroul sau pe martirul, am dormit cu totul șapte ore. Da, șapte ore… Pentru că îmi pasă!

Îmi pasă de Rapid, sunt trist pentru suporteri, sunt trist pentru noi, pentru tot ceea ce se întâmplă, fiindcă într-adevăr te macină această situație. Atât am dormit în trei zile, șapte ore adunat… Nu pot să dorm pentru că am sufletul greu și, credeți-mă, așa sunt mulți dintre colegii mei. Nu este ușor să treci prin starea asta”, a declarat Cristi Săpunaru la fanatik.ro.

Săpunaru a ținut să afirme că va pleca din Giulești în momentul în care conducerea clubului îi va cere asta.

Reclamă

Cristi Săpunaru a revenit în primul 11 la Rapid după ce Neil Lennon a fost demis. Marius Șumudică a precizat că veteranul de 40 de ani este piesă de bază pentru el.

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

După înfrângerea de la Botoşani, Şumudică a fost băgat în şedinţă de Dan Şucu. Şumudică a luat decizia să renunţe la Filip Blazek și Diego Mendes, jucători ce au fost aduşi în mandatul lui Neil Lennon, susţine jurnalistul Sorin Chiriac.

Mai mult, Şumudică ar vrea să întărească echipa şi cu un fotbalist. Este vorba de Ulrich Meleke, fostul jucător al celor de la CFR Cluj. Acesta evoluează în prezent la Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite.

Șumi, sunt cu tine până la capăt! Mergem până în pânzele albe ca o echipă! Fă ceea ce vrei tu, bagă-l pe care vrei, scoate-l din echipă pe care vrei! Eu sunt convins că o să îndeplinești obiectivele și că în vara anului viitor vom fi bucuroși cu toții!”, i-a transmis Dan Şucu lui Şumudică în cadrul întâlnirii.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

FotoReacţia emoţionantă a lui Roger Federer după anunţul retragerii, făcut de Rafael Nadal: „Mereu am sperat că nu va veni ziua asta”

13:41

„E extrem de greu de înlocuit” Ilie Dumitrescu a tras un semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB!

13:15

Reacția presei internaționale, după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea: „Adio, Rafa!”

12:41

Rafael Nadal a anunţat că se retrage din tenis! Mesajul cu lacrimi în ochi al marelui campion

12:27

Adrian Mutu a dat detalii despre oferta pe care a primit-o din Liga 1! Răspunsul „Briliantului”

11:53

VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil
Citește și