Închide meniul

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

Publicat: 8 octombrie 2024, 19:10 / Actualizat: 8 octombrie 2024, 20:55

Reclamă
Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

Marius Şumudică şi Dan Şucu/ Colaj Hepta

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu. După înfrângerea de la Botoşani, Şumudică a fost băgat în şedinţă de Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acţionatul majoritar al Rapidului i-a transmis lui Marius Şumudică că are mână liberă în ceea ce priveşte echipa. Iar Şumudică a decis să renunţe la doi jucători.

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

Astfel, Marius Şumudică a luat decizia să renunţe la Filip Blazek și Diego Mendes, jucători ce au fost aduşi în mandatul lui Neil Lennon, susţine jurnalistul Sorin Chiriac. Mai mult, Şumudică ar vrea să întărească echipa şi cu un fotbalist. Este vorba de Ulrich Meleke, fostul jucător al celor de la CFR Cluj. Acesta evoluează în prezent la Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite.

Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

Şumudică a avut o şedinţă cu Dan Şucu şi a obţinut promisiunea că va avea tot sprijinul. De altfel, Dan Şucu i-a spus cu subiect şi predicat că are încredere în el că poate redresa echipa. După 12 etape, Rapid se află pe locul 11, cu doar 13 puncte.

”Șumi, sunt cu tine până la capăt! Mergem până în pânzele albe ca o echipă! Fă ceea ce vrei tu, bagă-l pe care vrei, scoate-l din echipă pe care vrei! Eu sunt convins că o să îndeplinești obiectivele și că în vara anului viitor vom fi bucuroși cu toții!”, i-a transmis Dan Şucu lui Şumudică în cadrul întâlnirii, conform celor de la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Şi Marius Şumudică a confirmat că are susţinerea lui Dan Şucu. „Dacă mi-am dorit eu să vin la Rapid, credeţi că plec atât de uşor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. Le-am spus nişte lucruri de bucătărie internă, am discutat cu jucătorii. Sunt momente de joc pe care nu le interpretăm cum trebuie. Probleme de atitudine, pe care trebuie să le pun la punct şi le voi pune la punct. Am vrut să stau departe de presă în ultimul timp. Am acceptat să intru pentru că s-au spus nişte lucruri care nu-şi au rostul. Nu mi-am anunţat echipa că voi pleca. Nu vreau să exclud norocul. Noi am jucat pe un teren destul de greu. A trebuit să transmit echipei un aer de superioritate, în sensul de a domina jocul. Rapidul a fost o echipă reactivă, de contraatac. Nu e uşor să transformi o echipă. Nu sunt mulţumit cu ce se întâmplă în momentul de faţă la Rapid. Dar, cu siguranţă, vă promit că această echipă va creşte, şi cu jucătorii noi care au venit, şi echipa va arăta altfel”, a declarat Marius Şumudică.

Reclamă
Recomandări

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:56

Dinamo, aproape de un nou transfer! Anunţul lui Andrei Nicolescu

20:31

VideoLăcrămioara Perijoc ţine pasul cu tehnologia. Singura pugilistă română de la Jocurile Olimpice a spus cât stă, pe zi, pe telefon

20:14

VideoJucătorii naţionalei au avut parte de o surpriză la antrenament! Aproape o mie de copii i-au asaltat pentru poze şi autografe

20:08

Dinamo i-a oferit lui Alex Dobre un salariu mai mare decât va avea la Rapid! Prima de instalare pe care o propuneau „câinii”

19:45

FotoPrimele imagini cu Joan Laporta, preşedintele celor de la FC Barcelona, în România: „Îmi cer scuze că nu ştiu româneşte”

19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele”
Citește și