Închide meniul

Încă două transferuri anunţate de Farul: Alex Buzbuchi şi Vlad Morar au semnat cu trupa lui Gică Hagi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2022, 17:46

Încă două transferuri anunţate de Farul: Alex Buzbuchi şi Vlad Morar au semnat cu trupa lui Gică Hagi

Noi transferuri la Farul Constanţa: Alex Buzbuchi şi Vlad Morar au semnat

Gică Hagi, într-o partidă pentru Farul / Hepta

Farul Constanţa a anunţat vineri transferurile lui Alex Buzbuchi şi Vlad Morar. Cei doi se alătură noi veniţilor Romario Benzar, Gabriel Torje şi Kevin Doukoure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este una dintre cele mai active formaţii din Liga 1, în privinţa transferurilor. Echipa antrenată de Gică Hagi se pregăteşte de noul sezon, care va debuta luna viitoare pe 16 iulie.

Alex Buzbuchi şi Vlad Morar au semnat cu Farul

Alex Buzbuchi a semnat cu Farul după despărţirea de Gaz Metan Mediaş, la care a evoluat timp de 2 sezoane. Portarul a fost format la Academia Hagi, şi a apărat pentru Viitorul între 2011 şi 2020, bifând 77 de partide.

„În vârstă de 28 de ani, Alexandru Buzbuchi este născut la Constanța, este un portar format la Academia Gheorghe Hagi, iar ultima oară a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș”, a transmis Farul, pe contul oficial.

Totodată, şi Vlad Morar a semnat cu echipa antrenată de Gică Hagi. Atacantul s-a despărţit de Dinamo, după retrogradarea istorică a „câinilor”. Pentru alb-roşii, Morar a evoluat din februarie, când venea liber de contract de la Gaz Metan Mediaş. Pentru Dinamo, a evoluat în 14 partide, marcând 5 goluri şi acordând un assist.

Reclamă

„Născut la Crișeni (județul Sălaj), Vlad Morar are tot 28 de ani, este atacant central, iar în carieră a mai jucat pentru Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Beitar Ietusalim (Israel), Rapid București, ASA Tg. Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia), FC Voluntari, UTA Gaz Metan Mediaș și în ultima parte a acestui sezon la Dinamo”, au mai transmis cei de la Farul.

Farul Constanţa va derula un cantonament de pregătire între 26 iunie – 6 iulie, la Poiana Braşov. Trupa lui Gică Hagi se va reuni pe 15 iunie, şi prima partidă amicală o va avea pe 29 iunie, cu Braşov. Pe lângă acest meci, Farul va mai susţine amicale şi cu Mioveni, Csikszereda, Chindia, Petrolul şi CSA Steaua.

Gabi Torje, Romario Benzar şi Kevin Doukoure au semnat cu Farul

Farul Constanţa a anunaţat primele 3 transferuri ale verii. Cei trei jucători au semnat contracte valabile pe următorii 3 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Farul Constanța a obținut astăzi semnătura a trei jucători care vor evolua pentru clubul nostru din sezonul 2022-2023. Fundașul Romario Benzar și mijlocașii Gabriel Torje și Kevin Doukoure au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani cu formația alb-albastră !

Romario Benzar (30 ani) este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, are 19 selecții pentru naționala României, iar în ultimul sezon a fost legitimat la formația italiană Lecce.

Gabriel Torje (32 ani) are 57 de selecții și 12 goluri pentru naționala României, iar în sezonul recent încheiat al Ligii 1 a reușit 6 goluri și 3 pase decisive.

Kevin Doukoure este un ivorian în vârstă de 23 de ani, 1,78m, evoluează ca mijlocaș central, iar în ultimii ani a jucat în Slovenia, la Tabor Sezana„, a anunţat Farul Constanţa.

Gabi Torje, antrenat din nou de Gică Hagi

Gică Hagi este cel care l-a promovat pe Gabi Torje la Poli Timişoara, când acesta era încă junior. Dinamo a plătit apoi două milioane de euro pentru a-l aduce pe Torjinho, în 2008.

În acest moment, cota lui Torje a ajuns la 400.000 de euro şi el vine după un sezon în care a marcat 6 goluri şi a oferit şi 3 pase decisive, în 25 de meciuri.

Torje şi-a încheiat acum cel de-al treilea mandat la Dinamo. A mai jucat pentru „câini” în perioada 2008-2011 şi în 2018. Avea acum un salariu de 3.000 de euro pe lună şi, cu bonusuri, putea ajunge la 5.000 de euro.

Reclamă

„Pentru că vorbeau nişte oameni foarte prost. Au apărut sume diferite de bani, iar lumea când citeşte spune că “ia uite ce bani câştigă şi nu joacă”. Mai bine să ştie lumea adevărul. Dacă tot apare ceva în ziar, să apară adevărul. Nu ce crede unul şi altul”, a spus Torje citat de fanatik.ro.

Romario Benzar a revenit şi el lângă Hagi

Romeo Benzar a făcut parte din echipa cu care Gică Hagi a câștigat campioatul în România, în sezonul 2016-2017. El și-a mai trecut în cont și o Supercupă a României. Pentru naționala României, Benzar a adunat 19 partide din 2016 până acum.

În apogeul carierei, cota lui Romeo Benzar era de 2.5 milioane de euro. A ajuns între timp doar 500.000 de euro. După ce nu s-a acomodat la Lecce, club care l-a transferat în vara lui 2019 pentru două milioane de euro, el a mai fost împrumutat la Perugia și Farul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și