Închide meniul

Încă o echipă i-a închis uşa în nas lui Constantin Budescu: „Este imposibil!”. Motivul pentru care nu este dorit „Budi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2023, 9:27

Reclamă
Încă o echipă i-a închis uşa în nas lui Constantin Budescu: „Este imposibil!. Motivul pentru care nu este dorit „Budi

Încă o echipă i-a închis uşa în nas lui Constantin Budescu

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului / Hepta

Încă o echipă i-a închis uşa în nas lui Constantin Budescu. Rămas liber de contract, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani are tot mai puţine opţiuni. Refuzat de Sepsi, „Budi” nu este dorit nici de FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat în exclusivitate pentru AS.ro că nu vrea să audă de transferul lui Budescu. La numai câteva ore distanţă, oficialii echipei lui Adrian Mititelu au anunţat că exclud varianta de a semna cu fostul internaţional român.

Încă o echipă i-a închis uşa în nas lui Constantin Budescu

Directorul sportiv al oltenilor a explicat care este motivul pentru care Budescu nu este pe lista de transferuri a lui FC U Craiova 1948. În trecut, s-au mai purtat negocieri cu el.

Domnul Mititelu a încercat, vara trecută, să îl convingă pe Budescu să vină la Craiova dar până la urmă el a ales să meargă la Petrolul. Opțiunea sa a fost de înțeles pentru că el iubește clubul si orașul unde s-a lansat.

Acum ar fi, totuși, imposibil să discutăm despre o eventuală venire a lui Budescu la FCU, pentru că noi avem un fotbalist determinant în acea poziție, pe Bauza.

Reclamă

Budescu e un fotbalist rar, playmaker de clasă, jucător pe cale de dispariție în Liga I, iar intenția lui este de a fi pe teren cât mai mult timp. Ar fi greu de ales între Bauza și Budescu, iar să îl ții rezervă pe unul dintre ei ar fi nedrept pentru că amândoi sunt fotbaliști de superclasă.

Iar noi vom încerca să îi oferim toată încrederea lui Bauza în ideea că va reuși să facă posibil un transfer către un nivel salarial mult superior și deasemenea în folosul clubului„, a declarat Eduard Zelgin pentru playsport.ro.

Laszlo Dioszegi, anunţ vehement despre Budescu

În luna ianuarie a anului trecut, Budescu bătuse palma cu Dioszegi şi era aşteptat să vină să semneze contractul. Mai mult, „Budi” le-a transmis conducătorilor clubului o poză cu bagajele pregătite, înainte să plece la drum. S-a răzgândit pe ultima sută de metri şi a decis să joace pentru Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Laszlo Dioszegi a afirmat că nu există nicio şansă să îi înainteze o nouă ofertă lui Constantin Budescu.

(Reporter: Se mai poate discuta despre o venire a lui Constantin Budescu la Sepsi?) Nu, nu, nu! Noi avem un principiu. Oamenii care spun un lucru şi fac altceva nu mai au ce căuta la acest club. Noi am avut o discuţie cu el, el a pornit spre Sfântu Gheorghe acum un an şi s-a oprit la Ploieşti.

Nu e nicio problemă, dar la noi nu mai poate să vină. La noi, cuvântul dat este mai presus decât orice. Nu mai are cum să vină la noi!„, a declarat Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Constantin Budescu visează să joace la Rapid

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu Petrolul, după ce a fost nemulţumit de faptul că a fost schimbat de antrenorul „lupilor”, Florin Pîrvu, în timpul partidei cu Voluntari.

„Budi” a mărturisit varianta Rapid i-ar surâde, fiind impresionat de atmosfera pe care o fac la fiecare meci suporterii giuleştenilor. Însă, cu toate acestea, Budescu a mai declarat că îi va fi greu să meargă la gruparea de sub Grant.

Nu am nimic deocamdată, pentru că vreau să stau săptămâna asta. Probabil, voi vedea de luni încolo ce se va întâmpla. Mă gândesc și la străinătate, dar săptămâna asta nu vreau să fac nimic. Probabil, de luni o să văd ce se va întâmpla.

Rapid e o echipă interesantă în momentul de față. Suporterii sunt excepționali. Nu mai vorbesc de ceea ce se întâmplă acasă, dar uitați-vă ce fac în deplasări. Oricine și-ar dori să joace acolo, dar cred că este greu în momentul de față ca eu să merg acolo”, a declarat Constantin Budescu, pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și