Închide meniul
EXCLUSIV

Încă un jucător a plecat de la FCSB! Jucătorul și-a luat deja adio de la colegi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 18:07 / Actualizat: 6 ianuarie 2023, 10:23

Încă un jucător a plecat de la FCSB! Jucătorul și-a luat deja adio de la colegi

Marco Dulca a plecat de la FCSB

Jucătorii de la FCSB în timpul unui meci / Profimedia

Marco Dulca a plecat de la FCSB. Fotbalistul transferat de la Chindia și-a luat deja adio de la colegi și își încheie aventura la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AntenaSport, despărțirea dintre Dulca și FCSB s-a produs chiar azi. Fotbalistul și a luat la revedere de la coechiepierii săi.

Marco Dulca a plecat de la FCSB

Dulca nu a vrut inițial să plece de la vicecampioana României, dar în cele din urmă a cedat, Gigi Becali fiind extrem de nemulțumit de prestațiile sale.

Fotbalistul, transferat în august 2022 pentru 250.000 de euro, pleacă acum gratis. Patronul a vrut să scape de salariul său.

Marco Dulca ar putea să mai joace în acest sezon doar pentru Chindia, deorece nu poate bifa trei echipe în aceeași stagiune.

Reclamă

13 meciuri a bifat Dulca pentru FCSB, dar nu a jucat niciodată mai mult de o repriză.

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter și Radu Boboc, iar Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați.

Jucători FCSB prezenți la vizita medicală

La vizita medicală au fost prezenţi 23 de jucători. Radunovic, Joonas Tamm şi Billel Omrani au fost învoiţi.

Reclamă 4 / 0/3

Portari: Târnovanu, A. Vlad, Al. Maxim

Fundași: V. Crețu, Al. Pantea, Haruț, Dawa, Ciobanu, Șerban

Mijlocași: Șut, Nikolov, Edjouma, D. Popa, D. Olaru, Oaidă, Radaslavescu

Atacanți: Vl. Tudor, Vl. Toma, Cordea, Compagno, Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

FCSB și-a anunțat meciurile amicale din această iarnă

FCSB a anunțat, printr-un comunicat oficial, că, pe data de 8 ianuarie, va pleca în cantonament, în Antalya (Turcia). Totodată, roș-albaștrii vor avea două meciuri amicale cu Pogon Szczecin (15 ianuarie) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie).

„Jucătorii noștri vor reveni din vacanța de iarnă joi, 5 ianuarie, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Național de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

Reclamă

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și