Închide meniul

Motivul pentru care Joonas Tamm nu a mai continuat la FCSB! Decizia lui Gigi Becali, analizată în presa din Estonia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 21:26

Motivul pentru care Joonas Tamm nu a mai continuat la FCSB! Decizia lui Gigi Becali, analizată în presa din Estonia

Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea de la FCSB

Joonas Tamm, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Joonas Tamm nu a mai continuat la FCSB! Presa din Estonia, ţară din care provine fundaşul central, a analizat decizia luată de Gigi Becali, şi a ajuns la concluzia că Tamm nu traversează o formă suficient de bună pentru a continua la gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joonas Tamm este unul dintre jucătorii care se desparte de FCSB, la finalul acestui sezon, după ce Gigi Becali a luat decizia de a nu-i mai prelungi contractul.

Motivul pentru care Joonas Tamm nu a mai continuat la FCSB

Presa din Estonia a analizat, pe larg, plecarea lui Joonas Tamm de la FCSB. Fundaşul este un jucător extrem de apreciat în ţara sa, fiind desemnat jucătorul anului 2022.

Astfel, jurnaliştii estonieni sunt de părere că stopper-ul de 31 de ani nu se află la un nivel foarte bun, fapt care l-a determinat pe Gigi Becali să ia decizia de a nu-i mai prelungi contractul, care a expirat la finalul acestui sezon.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a confirmat că Joonas Tamm, membru al naționalei Estoniei, nu va continua la club și în sezonul următor.

Reclamă

Tamm a ajuns la FCSB în vara anului 2022 și a semnat un contract pe un an, plus unul opțional. Asta înseamnă că un an era garantat, iar celălalt ar fi fost posibil doar cu acordul părților. Acum este sigur că această opțiune nu mai este valabilă.

Motivul pentru care Becali nu îi prelungește contractul estonului este foarte simplu: Tamm nu este la un nivel foarte bun”, notează cei de la sport.postimees.ee.

Joonas Tamm şi-a luat rămas-bun de la fanii roş-albaştrii

Joonas Tamm pleacă de la FCSB. Fundaşul estonian şi-a luat rămas-bun de la fanii roş-albaştri. El le-a mulţumit acestora pentru susţinerea arătată pe parcursul sezonului petrecut la formaţia roş-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o plăcere. Mulţumesc tuturor colegilor mei şi staff-ului FCSB. Pentru toţi fanii şi suporterii – sunteţi uimitori. Forza Steaua (n.r.: FCSB)”, a scris Joonas Tamm pe Instagram.

Joonas Tamm a jucat din iulie 2022 la FCSB. În vârstă de 31 de ani, fundaşul e internaţional estonian.

Tamm a adunat 35 de partide în tricoul FCSB, marcând şi 3 goluri.

Joonas Tamm a jucat din iulie 2022 la FCSB. În vârstă de 31 de ani, fundaşul e internaţional estonian.

Pentru naţionala Estoniei, Joonas Tamm are 53 de prezenţe. A marcat şi 4 goluri pentru reprezentativa estoniană de seniori. Tamm a bifat prezenţe pentru toate naţionalele estoniene, de la U16 până la seniori.

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB. Patronul vicecampioanei a trecut la acţiune după ce vorbea de reduceri de costuri.

Potrivit lui Gigi Becali, lui Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov şi Valentin Creţu le expiră contractele. Celor 5 li se adaugă Deian Sorescu, pe care nu vrea să îl cumpere.

Reclamă

”Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo… Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Motivul pentru care Joonas Tamm a plecat de la FCSB
  • Decizia lui Gigi Becali, analizată în presa din Estonia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și