Închide meniul

Începe „balul” în Superliga! FCSB – U Cluj și CFR Cluj – Rapid, meciurile-vedetă din prima etapă. Primul sezon cu VAR din România. Programul complet

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iulie 2022, 23:31

Începe „balul în Superliga! FCSB – U Cluj și CFR Cluj – Rapid, meciurile-vedetă din prima etapă. Primul sezon cu VAR din România. Programul complet

Începe "balul" în Superliga

Începe sezonul 2022/2023 din Superliga / Colaj Hepta

  • Începe „balul” în Superliga
  • FCSB – U Cluj și CFR Cluj – Rapid, meciurile-vedetă din prima etapă

Începe „balul” în Superliga! FCSB – U Cluj și CFR Cluj – Rapid sunt meciurile-vedetă din prima etapă a noului sezon. Va fi prima stagiune cu tehnologie VAR din istoria fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a terminat vacanța, iar echipele din Superligă sunt pregătite pentru o nouă aventură. Sezonul 2022/2023 din prima ligă a României începe vineri (ora 18:30), cu meciul FC Hermannstadt – CS Mioveni.

Începe „balul” în Superliga! FCSB – U Cluj și CFR Cluj – Rapid, meciurile-vedetă din prima etapă

Vor urma apoi dueluri „de foc” la Craiova, Cluj și București, la care suporterii promit să umple stadioanele și să-și împingă favoriții spre victorie.

Reclamă

Programul complet al primei etape din Superligă:

Sezonul 2022/2023 va marca un moment istoric. Va fi primul în care va fi utilizat sistemul VAR la meciurile din campionatul României. Tehnologia de ultimă generație a fost inaugurată în fotbalul din țara noastră recent, la Supercupa României, câștigată de Sepsi în fața lui CFR Cluj, scor 2-1.

Reclamă

Alex Chipciu i-a dat replica lui Mihai Stoica, înainte de FCSB – U Cluj

Foarte multă lume așteaptă cu mare interes meciul dintre FCSB și U Cluj. Va fi prima partidă a „șepcilor roșii” în Superliga, după o așteptare de 7 ani. Alex Chipciu i-a dat o replică acidă lui Mihai Stoica, cu câteva zile înaintea duelului de pe Arena Națională.

Managerul general al FCSB l-a acuzat pe fotbalist de „o ipocrizie ieșită din comun”. Totul s-a întâmplat după derby-ul FCSB – CFR Cluj, scor 3-3, când Chipciu a marcat împotriva fostei sale echipe.

„L-a huiduit tot stadionul, nu cum a zis el. L-au huiduit cu respect, da. Să spui că nu te bucuri când marchezi în poarta fostei echipe este o iprocrizie ieșită din comun, cea mai mare ipocrizie”, spunea atunci Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Replica lui Alex Chipciu, ajuns între timp la U Cluj, nu a întârziat să apară. Aceasta a venit chiar înainte de FCSB – U Cluj, meciul din prima etapă a noului sezon.

„Hai să-ți explic ceva! E o formă de respect pentru oamenii cu care am lucrat, am jucat în cariera mea, care m-au ajutat. Așa că-ți dai seama de răspuns. Și a te bucura excesiv după ce marchezi un gol împotriva fostei tale echipe, pe stadionul ei, mi se pare nepotrivit!

Am văzut că a zis MM Stoica faptul că m-aș fi bucurat după ce am marcat în tricoul CFR în poarta Stelei (n.r. – FCSB-ului). Serios, chiar n-am făcut-o, m-am bucurat că am dat gol, mă bucur când punctez împotriva oricărei echipei, că iubesc fotbalul. Și dacă aș juca împotriva lui Anderlecht, tot nu m-aș bucura dacă dau gol. E vorba de respect”, a spus Alex Chipciu, potrivit gsp.ro.

Adrian Mutu, avertisment înainte de CFR Cluj – Rapid

O altă partidă care se anunță spectaculoasă va fi cea din Gruia, dintre CFR Cluj și Rapid. Campioana va primi vizita giuleștenilor după eliminarea-șoc din turul 1 preliminar al UEFA Champions League.

Înaintea meciului din Ardeal, Adrian Mutu a dezvăluit că îi pare rău pentru eșecul viitoarei adversare. În același timp, „Briliantul” a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi, privind dificultatea partidei.

Rapid va avea un debut de foc în campionat. În primele 3 etape, formația giuleșteană va da piept cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

„Nu ştiu dacă a fost un început de campionat mai greu pentru Rapid în toată istoria sa. Ne aşteaptă un început de campionat foarte greu, cu trei meciuri foarte dificile, primele trei clasate în sezonul trecut şi începem cu campioana en titre a României.

Reclamă

Un meci extrem de dificil după eliminarea din cupele europene. Cred că vor fi şi mai supăraţi şi vor încerca să câştige. Trebuie să fim foarte atenţi. Bineînţeles că nu îmi convine eliminarea lor din preliminariile Ligii Campionilor, aseară am ţinut cu ei ca orice suporter al fotbalului românesc. Îmi pare rău pentru ei şi pentru fotbalul românesc”, a spus Adrian Mutu, potrivit agerpres.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi