Închide meniul

„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 23:12

Reclamă
„Începe hegemonia FCSB-ului? Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani

"Începe hegemonia FCSB-ului?" Răspunsul dat de Mihai Pintilii

Elias Charalambous, alături de Mihai Pintilii şi Lucian Filip / Profimediaimages

Mihai Pintilii a fost întrebat dacă va începe hegemonia FCSB-ului şi a dat răspunsul imediat. Roş-albaştrii sunt la un pas de a câştiga primul titlu, după o pauză de nouă ani, iar delegatul echipei a transmis că vrea să trăiască acest moment, fără să se gândească la sezoanele viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate deveni matematic campioană în această etapă. Roş-albaştrii au nevoie să o învingă pe Sepsi şi, de asemenea, au nevoie ca Universitatea Craiova să se încurce în duelul cu CFR Cluj.

„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a transmis că îi este extrem de dificil să facă pronosticuri pentru sezoanele viitoare, după ce FCSB va deveni campioană în acest sezon. Oficialul roş-albaştrilor a transmis că momentul este unul excelent pentru echipa lui Gigi Becali, de bucurie, astfel că nu vrea să se gândească la sezoanele care vor urma.

De asemenea, Pintilii a transmis că primul titlu după o pauză de nouă ani este o performanţă remarcabilă. Acesta a declarat, totodată, că nu poate să ştie dacă va începe o hegemonie a roş-albaştrilor, deoarece şi celelalte echipe se vor întări pentru a cuceri titlul.

„Nu știu, vreau să mă bucur de moment, e foarte greu să fac pronosticuri din astea, să mă gândesc la următorii cinci ani, nouă ani. Vreau să trăim momentul, e un moment bun pentru noi, un moment în care cred că ar trebui să se bucure toată suflarea stelistă.

Reclamă

După nouă ani, să iei campionatul mi se pare un lucru fantastic. Nu știi cum se vor întări celelalte echipe, plus câți jucători vor pleca, câți vor veni, nu știi dacă va mai fi aceeași emulație. Mi-e foarte greu să preconizez ce va fi”, a declarat Mihai Pintilii, conform sport.ro.

Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024

Mihai Pintilii a venit cu un sfat preţios pentru Edi Iordănescu, cu mai puţin de două luni înainte de primul meci al naţionalei României de la EURO 2024. Antrenorul secund al FCSB-ului este convins că Florinel Coman merită să fie titular la turneul final din Germania.

Pintilii crede că Florinel Coman ar trebui să îl ţină pe bancă pe Valentin Mihăilă, extrema stânga a Parmei.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îl văd pentru că are o calitate incredibilă și poate să facă și faza defensivă, exact ce-i place și lui Edi. Poate să fie, acolo mai este Mihăilă care s-ar bate cu el. Eu, personal, fără să fiu subiectiv, îl văd peste Mihăilă și aș începe cu el și la forma de acum.

Până la urmă, la echipa națională, trebuie să bagi jucătorii care sunt în formă. La echipa națională, dacă nu ești în formă, nu poți să faci performanță”, a declarat Mihai Pintilii la sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și