Închide meniul

Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2024, 18:47

Reclamă
Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!

Mihai Pintilii a avut un sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Fotbalistul de la FCSB pe care îl vede în primul 11 al României la EURO 2024

Mihai Pintilii, alături de Elias Charalambous / Hepta

Mihai Pintilii a venit cu un sfat preţios pentru Edi Iordănescu, cu mai puţin de două luni înainte de primul meci al naţionalei României de la EURO 2024. Antrenorul secund al FCSB-ului este convins că Florinel Coman merită să fie titular la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” Coman face cel mai bun sezon al carierei şi este la un pas de a deveni campion în tricoul roş-albastru. În 31 de meciuri din Liga 1 a înscris 17 goluri şi a oferit 10 pase decisive.

Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu

Pintilii crede că Florinel Coman ar trebui să îl ţină pe bancă pe Valentin Mihăilă, extrema stânga a Parmei.

Eu îl văd pentru că are o calitate incredibilă și poate să facă și faza defensivă, exact ce-i place și lui Edi. Poate să fie, acolo mai este Mihăilă care s-ar bate cu el. Eu, personal, fără să fiu subiectiv, îl văd peste Mihăilă și aș începe cu el și la forma de acum.

Până la urmă, la echipa națională, trebuie să bagi jucătorii care sunt în formă. La echipa națională, dacă nu ești în formă, nu poți să faci performanță”, a declarat Mihai Pintilii la sport.ro.

Reclamă

Şi Valentin Mihăilă trece printr-un moment excelent şi tocmai a fost desemnat autorul golului lunii pentru Parma! Internaţionalul român a deschis scorul în meciul Feralpisalo – Parma 1-2, disputat pe 16 martie.

Golul său a fost votat de fanii Parmei ca cel mai frumos al „Cruciaţilor” din luna martie. Parma e lider autoritar în Serie B. Cu 5 etape înainte de finalul sezonului regular, Parma are 69 de puncte, cu 5 mai multe decât locul 2, ocupat de Como. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Lui Florinel Coman i se cere să nu se grăbească să plece de la FCSB

Florinel Coman a fost sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB. Marius Niculae este de părere că „Mbappe” ar trebui să mai aştepte, deşi a primit o ofertă colosală din Qatar. Fostul internaţional consideră că vedeta de la FCSB ar putea prinde un transfer şi mai bun, după Campionatul European din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Al-Duhail, echipă din Qatar, îl doreşte cu insistenţă pe „Mbappe de România”, Gigi Becali urmând să primească în schimbul său suma de cinci milioane de euro. Extrema roş-albaştrilor ar urma să încaseze un salariu imens, de două milioane de euro, la Al-Duhail, în cazul în care va fi transferat de formaţia din Qatar.

Dacă i se plătește clauza, cu siguranță nu va rămâne la FCSB. E golgheterul campionatului, face cel mai bun sezon. L-am sfătuit să mai aștepte până după EURO. Dacă face un Campionat European foarte bun, s-ar putea ca oferta să fie mult mai bună.

Nu mă surprinde (n.r. – că pleacă în Qatar)! Ultimii golgheteri au plecat în țările arabe: Florin Tănase, Alibec. Mai sunt Burcă, Stanciu și așa mai departe. E un campionat în care se investește foarte mult. Cristiano Ronaldo joacă în zona aia, e cel mai bun jucător din lume din punctul meu de vedere.

Părerea mea este că trebuie să-și rezolve partea financiară mai întâi. Este destul de tânăr și poate juca în Europa de plăcere mai târziu”, a declarat Marius Niculae.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și