Închide meniul

„Incredibil!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie tranşantă după ce Albu şi Borza au sărbătorit în clubul de fiţe din Iaşi

Publicat: 25 februarie 2024, 17:48

Reclamă
„Incredibil! Liderul galeriei Rapidului, reacţie tranşantă după ce Albu şi Borza au sărbătorit în clubul de fiţe din Iaşi

Liderul galeriei Rapidului, reacţie tranşantă după ce Albu şi Borza au sărbătorit în clubul din Iaşi

Liviu Ungurean este liderul galeriei Rapidului / Profimediaimages

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, a avut o reacţie tranşantă după ce Alexandru Albu şi Andrei Borza au sărbătorit în clubul de fiţe din Iaşi. Imaginile cu ei au apărut la o zi după primul eşec suferit de giuleşteni în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea Rapidului cu Poli Iaşi, cei doi jucători au mers într-un club de fiţe din Iaşi pentru a se distra de Dragobete. Imaginile cu cei doi au apărut pe reţelele de socializare de la clubul respectiv. Conducerea Rapidului a luat măsuri imediat şi i-a exclus pe cei 2 din lot pe perioadă nedeterminată.

Liderul galeriei Rapidului, reacţie tranşantă după ce Albu şi Borza au sărbătorit în clubul din Iaşi

„Bocciu” îi felicită pe conducătorii clubului, care nu au stat pe gânduri şi au luat imediat o decizie drastică.

Incredibil! Ce să mai zic?! Doar că sunt prea supărat. Foarte bine că au fost excluși din lot. Suntem de acord cu decizia conducerii”, a declarat Liviu Ungurean pentru fanatik.ro.

Albu şi Borza ar fi trebuit să fie în cantonament după eşecul cu Poli Iaşi, scor 1-3. Ambii vor fi şi amendaţi drastic.

Reclamă

Rapid a ratat şansa de a se apropia la patru puncte de FCSB. Urmează să se dueleze cu UTA lui Mircea Rednic, miercuri, de la ora 21:00. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Alexandru Albu, reacţie uluitoare după ce au apărut imagini cu el în clubul din Iaşi!

Alexandru Albu a avut o primă reacţie în scandalul momentului. Mijlocaşul Rapidului a susţinut că imaginile sunt mai vechi şi a acuzat pe multă lume că vrea să îii facă rău.

Albu a spus că nu a fost la nicio petrecere după ce echipa sa a fost învinsă de Poli Iaşi. Ulterior, Albu a şters mesajul transmis susrsei citate şi a motivat cănu are voie să dea declaraţii.

Reclamă 4 / 0/3

Acum am aterizat (n.r. de la Iași) și am primit (n.r. imaginile cu el și Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău„, a fost reacţia lui Alexandru Albu pentru iamsport.ro, după care a decis să şteargă răspunsul, precizând că nu are voie să dea declaraţii.

Daniel Niculae a anunţat că s-au luat deja măsurile prevăzute în regulamentul de ordine interioară.

Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară! Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și