Închide meniul

„Înjura tot timpul, o lua razna!” Darius Olaru, comparat cu Alexandru Chipciu! Ce face căpitanul de la FCSB la antrenamente

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 21:41

„Înjura tot timpul, o lua razna! Darius Olaru, comparat cu Alexandru Chipciu! Ce face căpitanul de la FCSB la antrenamente

Darius Olaru, comparat cu Alexandru Chipciu

Darius Olaru şi Alexandru Chipciu/ Colaj Profimedia

Darius Olaru a fost comparat de către Mihai Pintilii cu Alexandru Chipciu. Oficialul FCSB-ului a transmis că mijlocaşul roş-albaştrilor se aseamănă cu cel al celor de la U Cluj la temperament, deoarece celor doi nu le place niciodată să piardă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru traversează un sezon de vis la FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor este golgheterul la zi al Ligii 1, cu 14 reuşite, la egalitate cu Florinel Coman.

Darius Olaru, comparat cu Alexandru Chipciu

Mihai Pintilii a dezvăluit faptul că Darius Olaru este extrem de competitiv, şi nici la antrenamente nu îi place să piardă. Delegatul roş-albaştrilor a transmis că mijlocaşul se schimbă însă după sesiunile de pregătire.

Pus să-l compare pe Darius Olaru cu un jucător din generaţia sa, Mihai Pintilii nu a stat pe gânduri şi a răspuns imediat. Acesta a transmis că golgheterul Ligii 1 se aseamănă cu Alexandru Chipciu, prin prisma caracterului.

Olaru e un tip mult mai dificil la antrenamente, că nu-i place să piardă. El face pe supăratul tot timpul, e greu să comunici cu Olaru la antrenamente. După antrenament se schimbă, e alt om şi poţi să vorbeşti orice cu el.

Reclamă

(n.r. – Cu cine seamănă din generaţia voastră?) Chipciu. Nu puteai să te înţelegi cu el, înjura tot timpul, nu îi convenea să piardă. Pleca, o lua razna. Dar s-a liniştit”, a declarat Mihai Pintilii, conform orangesport.ro.

Sabin Ilie, atac „cu talpa” la Darius Olaru

Sabin Ilie a lansat un atac „cu talpa” la Darius Olaru şi Octavian Popescu. Cu două titluri câştigate în tricoul Stelei, fostul atacant a răbufnit la adresa jucătorilor de la FCSB.

Fost jucător al Valenciei, Sabin Ilie l-a avertizat şi pe Florinel Coman. I-a cerut să se remarce şi la naţionala României, nu numai la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

(În Octavian Popescu mai ai încredere?) Domne, nu sunt oameni la FCSB care să-i spună: ”Băi, băiatule, nu faci bine ce faci!”. De trei ani a rămas un copil. A trăit un sezon din talent, apoi de doi ani nu mai driblează pe nimeni. Îmi zic oameni din Spania care l-au urmărit că n-are nicio șansă să joace acolo. S-au uitat la picioare și le-a fost de ajuns. În fotbalul de azi nu poți face diferența dacă n-ai forță. Și un jucător român, dacă-l atingi puțin cu degetul, cade imediat după un sprint de cinci metri.

Îi spun eu dacă nu-i semnalează nimeni din anturaj: când îl atinge cineva, se tăvălește de șase ori în stânga, de alte șase ori în dreapta, se ține de picior, dar, după o secundă, reintră imediat nevătămat. Vezi așa ceva prin Anglia? Ălora le e și rușine să cadă dacă nu e ceva cu adevărat serios. La noi sunt toți titirez! De-aia îi și pun pe arbitri în situații sensibile„, a declarat Sabin Ilie pentru sportpesurse.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și