Închide meniul

Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2024, 12:21

Reclamă
Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce să vină la Rapid

Întâlnire Mircea Lucescu - Dan Şucu - George Copos pentru a-l convinge pe "Il Luce" să vină la Rapid

Întâlnire Mircea Lucescu - Dan Şucu - George Copos pentru a-l convinge pe "Il Luce" să vină la Rapid

O întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid va avea loc marţi. Giuleştenii vor să dea o lovitură prin aducerea celui considerat unul dintre cei mai mari antrenori din istoria României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După despărţirea de Cristiano Bergodi, Bogdan Lobonţ este cel care a preluat echipa feroviară, dar, sub conducerea lui, Rapid a ajuns pe ultimul loc din play-off, la nu mai puţin de 20 de puncte de campioana FCSB.

Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid

Acest lucru este de neacceptat pentru conducerea din Giuleşti şi, potrivit fanatik.ro, Dan Şucu i-a convins pe Lucescu şi bunul său prieten Copos să ia parte la o rundă de negocieri. Obiectivul e unul clar: Rapid ar urma să lupte la titlu încă din sezonul viitor.

Rămâne de văzut dacă Mircea Lucescu va mai vrea să fie implicat într-un proiect de asemenea angajament. Pe de altă parte, faptul că ar rămâne în România, ar putea conta decisiv, în situaţia în care Il Luce ar dori un job, la cei 78 de ani ai săi.

Marius Şumudică ar renunţa oricând la Rapid în faţa lui Mircea Lucescu

Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid, echipă pe lista căreia se află pentru sezonul următor, atunci când Bogdan Lobonţ nu va mai fi pe banca giuleştenilor.

Reclamă

Şumudică susţine că dacă Dan Şucu îl va convinge pe Mircea Lucescu să vină în postura de antrenor al feroviarilor, acesta „ar face cinci paşi în spate” pentru o revenire uriaşă a lui Il Luce la Rapid.

„Mi-aş dori din suflet, sincer. Dacă domnul Şucu va reuşi să îl convingă pe domnul Mircea Lucescu să preia Rapidul, mi-aş dori din suflet asta. Este o lovitură. Dacă eu aş fi în momentul de faţă, undeva, pe o listă scurtă să preiau Rapidul şi ar veni Mircea Lucescu, aș face 5 paşi în spate. Mircea Lucescu e Mircea Lucescu!

Dânsul ştie cel mai bine ce are de făcut, este patronul clubului. Probabil că asta îşi doreşte din moment ce declară înainte de joc lucrul acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Înseamnă că se doreşte ceva OK la Rapid în momentul de faţă. Fiindcă Mircea Lucescu, dacă va veni la Rapid, va avea obiectiv câştigarea campionatului”, a spus Şumudică, citat de primasport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea Vezi toate știrile
Citește și