Închide meniul

Întâlnirea dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu s-a amânat! Patronul FCSB-ului nu a mai putut ajunge

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 17:54

Reclamă
Întâlnirea dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu s-a amânat! Patronul FCSB-ului nu a mai putut ajunge

"Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?" Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali

Gigi Becali și Răzvan Burleanu / Colaj Hepta

Întâlnirea dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu s-a amânat! Patronul FCSB-ului a fost cel care nu a mai putut ajunge la sediul Federației Române de Fotbal, acolo unde, astăzi, trebuia să aibă o discuție cu președintele Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După partida Rapid – FCSB 1-0, Gigi Becali a lansat atacuri dure la adresa lui Răzvan Burleanu, fiind nemulțumit de modul în care a arbitrat Horațiu Feșnic.

Întâlnirea dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu s-a amânat

Astăzi, Gigi Becali ar fi trebuit să se prezinte la Casa Fotbalului, sediul FRF, pentru a avea o discuție cu Razvan Burleanu. Însă, patronul FCSB-ului nu a mai putut ajunge, solicitând amânarea întâlnirii pentru o altă zi.

Întâlnirea dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu a fost stabilită ca urmare a scandalului de arbitraj de la Rapid – FCSB, 1-0. La acel moment, Becali a vorbit în termeni duri despre președintele FRF și a anunțat că iese din fotbal.

„Nu știu, o să vă anunțăm (n.r. când va avea loc întâlnirea)! Adică o să vă anunțe domnul Becali (n.r. râde). Chiar nu știu (n.r. de ce a amânat), întrebați-l pe dumnealui. A fost ocupat, din ce am înțeles”, a declarat Răzvan Burleanu, la plecarea de la sediul FRF.

Reclamă

Ce condiție a trebuit să accepte Gigi Becali pentru a se putea întâlni cu Răzvan Burleanu

După atacurile lui Gigi Becali, Răzvan Burleanu a declarat faptul că nu îi poartă ranchiună patronului de la FCSB și că ar fi dispus să aibă o discuție cu acesta, doar dacă îi va spune trei nume de foști arbitri „cărora le-a dat bani”.

„Am discutat cu domnul Argăseală, i-am spus de toată deschiderea noastră, nu sunt un tip ranchiunos. Această întâlnire cred că totuși va avea loc, dacă e deschis la dialog, la 24 de ore distanță.

Însă ce condiție aș avea, pentru a merge mai departe, cu orice discuție, este aceea care face referire la o listă, pe care l-aș ruga să mi-o pună la dispoziție în momentul în care ne vom întâlni. Deci are timp să se pregătească la următoarea întâlnire.

Reclamă 4 / 0/3

E o listă cu trei arbitri, trei foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii, direct sau indirect, și cu care el s-ar simți mai confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc. Și îi promit că lista respectivă rămâne una confidențială.

Trebuie să vă împărtășesc că, la ultima întâlnire pe care am avut-o aici, domnul Becali mi-a împărtășit despre aceste practici, care erau legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce privește persoane din organizație sportivă. Așa că aș fi curios doar pentru a înțelege mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și