Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat revenirea unui jucător în lotul FCSB-ului, după aproape doi ani de absenţă: „Sper să se antreneze cu echipa!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 septembrie 2022, 18:47

Mihai Stoica a anunţat revenirea unui jucător în lotul FCSB-ului, după aproape doi ani de absenţă: „Sper să se antreneze cu echipa!

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a anunţat revenirea unui jucător în lotul FCSB-ului. Este vorba despre Ionuţ Panţîru, cel care s-a accidentat în aprilie 2021, şi care se află în proces de recuperare de atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a declarat că Nicolae Dică va primi alte întăriri din ianuarie. Ionuţ Panţîru va reprezenta o soluţie pentru defensiva FCSB-ului, jucătorul evoluând pe acelaşi post cu Risto Radunovic.

Mihai Stoica a anunţat o revenire în lotul FCSB-ului

Mihai Stoica a dezvăluit că nu înţelege cum Ionuţ Panţîru a stat atât de mult timp pe bară. Managerul general de la FCSB susţine că din a doua parte a sezonului, jucătorul se va putea antrena normal, sub comanda lui Nicolae Dică.

„Panţîru probabil că în ianuarie sper să se antreneze cu echipa. Stă de mult timp, e adevărat. O accidentare ciudată”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Ionuţ Panţîru s-a accidentat într-o partidă cu Sepsi, din aprilie 2021. La scurt timp după, fundaşul s-a oprat, însă procesul de recuperare a fost unul lent. Panţîru îi poate face concurenţă lui Risto Radunovic, titularul de pe postul de fundaş stânga de la FCSB.

Reclamă

Ionuţ Panţîru a fost transferat de Gigi Becali în 2019, de la Poli Iaşi. În două sezoane petrecute la FCSB, fundaşul a bifat 57 de partide, marcând două goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte şapte.

Mihai Stoica a dezvăluit câte kilograme trebuie să mai slăbească Billel Omrani

Mihai Stoica a anunţat câte kilograme trebuie să mai slăbească Billel Omrani, atacantul francez care tocmai a debutat în tricoul roş-albastru. Jucătorul de 29 de ani a reuşit un assist în CS Dinamo – FCSB 2, scor 1-3, în Liga 3.

În momentul în care l-a transferat, Gigi Becali a spus despre Omrani că are 7-8 kilograme în plus. Mihai Stoica a negat că ar fi fost vorba de aşa ceva şi a dezvăluit în ce condiţie fizică este atacantul cotat la 1.6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general de la FCSB a vorbit şi despre fiul lui Alexandru Tudor, Vlad, care a înscris împotriva lui CS Dinamo golul de 3-0.

„Eşti obligat la Liga 3 să joci cu doi jucători născuţi după 1 ianuarie 2003. Noi am avut titulari un 2003, 2005 şi 2006. E copia fidelă a lui Alexandru Tudor (n.r. Vlad Tudor), vorbind de fizic. E un jucător disciplinat, care îşi face treaba, e un atacant lateral. Marchează… e foarte serios. Eu mărturisesc că fortuit s-a întâmplat să îl văd prima dată un meci aproape întreg. Ar fi exagerat să fac acum aprecieri.

Ei mai au (n.r. Boban Nikolov şi Omrani), vin după o perioadă în care au fost încărcaţi destul de tare. Dar mă bucur că sunt dispuşi. Nu se ştie dacă intră în calcul cu FC Argeş, mai sunt 8 zile până atunci. Omrani e cu două kilograme în plus acum. Avea vreo 4 kilograme peste, când a venit la noi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și