Închide meniul
Video

Mihai Stoica a dezvăluit câte kilograme trebuie să mai slăbească Billel Omrani. Ce a spus de Boban Nikolov şi Vlad Tudor, după CS Dinamo – FCSB 2

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2022, 21:38

Mihai Stoica a dezvăluit câte kilograme trebuie să mai slăbească Billel Omrani. Ce a spus de Boban Nikolov şi Vlad Tudor

Billel Omrani, assist în CS Dinamo - FCSB 2 1-3 / Antena Sport

  • Billel Omrani, assist la debutul în tricoul roş-albastru
  • CS Dinamo – FCSB 2 1-3

Mihai Stoica a anunţat câte kilograme trebuie să mai slăbească Billel Omrani, atacantul francez care tocmai a debutat în tricoul roş-albastru. Jucătorul de 29 de ani a reuşit un assist în CS Dinamo – FCSB 2, scor 1-3, în Liga 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care l-a transferat, Gigi Becali a spus despre Omrani că are 7-8 kilograme în plus. Mihai Stoica a negat că ar fi fost vorba de aşa ceva şi a dezvăluit în ce condiţie fizică este atacantul cotat la 1.6 milioane de euro.

Mihai Stoica a dezvăluit câte kilograme trebuie să mai slăbească Billel Omrani

Managerul general de la FCSB a vorbit şi despre fiul lui Alexandru Tudor, Vlad, care a înscris împotriva lui CS Dinamo golul de 3-0.

Reclamă

Eşti obligat la Liga 3 să joci cu doi jucători născuţi după 1 ianuarie 2003. Noi am avut titulari un 2003, 2005 şi 2006. E copia fidelă a lui Alexandru Tudor (n.r. Vlad Tudor), vorbind de fizic. E un jucător disciplinat, care îşi face treaba, e un atacant lateral. Marchează… e foarte serios. Eu mărturisesc că fortuit s-a întâmplat să îl văd prima dată un meci aproape întreg. Ar fi exagerat să fac acum aprecieri.

Ei mai au (n.r. Boban Nikolov şi Omrani), vin după o perioadă în care au fost încărcaţi destul de tare. Dar mă bucur că sunt dispuşi. Nu se ştie dacă intră în calcul cu FC Argeş, mai sunt 8 zile până atunci. Omrani e cu două kilograme în plus acum. Avea vreo 4 kilograme peste, când a venit la noi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

La meciul din Liga 3 au asistat Mihai Stoica, dar şi Nicolae Dică. Cei doi i-au urmărit pe Omrani şi Nikolov, dar şi pe Radu Boboc, Denis Haruţ, Andrei Dumiter şi Marco Dulca.

Billel Omrani, mesaj războinic după ce a jucat primul meci pentru FCSB 2

Billel Omrani a debutat la echipa a doua de la FCSB, însă gândul îi este la marile bătălii din Liga 1.

A fost bine pentru echipă, am câștigat. Pentru mine a fost prea bine să joc un meci amical (n.r. a fost meci oficial, în Liga 3), am reușit să dau un assist, am provocat un fault și după a fost gol. Sunt foarte fericit, m-am simțit bine fizic, lucrez foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Am alergat multe, am făcut sprinturi. Acum trebuie să lucrez mai mult și vedem săptămânile viitoare. Mă simt foarte bine și sunt pregătit pentru meciul cu Argeș. Mai am puțin și revin la 100%, cred că sunt la 80%. Mai am nevoie să lucrez puțin.

Îmi place de antrenor, de toți jucătorii. M-au ajutat să mă integrez foarte rapid, suntem foarte serioși la antrenament, lucrăm foarte mult alături de staff.

Acum suntem pe locul 14. Vedem primul meci, cu FC Argeș, avem nevoie să câștigăm. După trebuie să câștigăm fiecare meci. Eu vreau să câștigăm titul, ăsta este obiectivul meu„, a spus Billel Omrani după ce a debutat la echipa a doua de la FCSB, în partida câştigată cu CS Dinamo, scor 3-1.

Nicolae Dică, convins că Billel Omrani își va intra în formă

Nicolae Dică este convins că Billel Omrani își va intra în formă. Antrenorul de la FCSB a declarat că fostul atacant al rivalior de la CFR Cluj a slăbit deja 1.5 kilograme, și că va ajunge în curând să aibă greutatea corespunzătoare.

Billel Omrani încă nu a fost folosit de Nicolae Dică la FCSB. Dică a declarat că francezul are șanse să revină pe teren după pauza acordată meciurilor echipelor naționale. Antrenorul roș-albaștrilor susține că atacantul i-a făcut o promisiune, aceea de a da jos kilogramele în plus cât mai repede.

Omrani e foarte bine, e într-un program integrat. Este bine. Am avut discuţii cu el. Sper să fie sănătos în continuare şi să îl vedem după pauză. Chiar el mi-a spus că a slăbit 1.5 kilograme. Mi-a promis că va ajunge la 90 de kilograme şi cred că va ajunge”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie