Închide meniul

Înţelegere între galeria FCSB şi cea a lui Dinamo! Gheorghe Mustaţă a făcut anunţul: „Sperăm să respecte promisiunea”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 iulie 2023, 17:39

Reclamă
Înţelegere între galeria FCSB şi cea a lui Dinamo! Gheorghe Mustaţă a făcut anunţul: „Sperăm să respecte promisiunea

Înţelegere între galeria FCSB şi cea a lui Dinamo!

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Înţelegere între galeria FCSB şi cea a lui Dinamo. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a dezvăluit despre ce este vorba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galeria FCSB şi cea a lui Dinamo s-au înţeles în privinţa împărţirii biletelor pentru derby-ul FCSB – Dinamo, care se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf.

Înţelegere între galeria FCSB şi cea a lui Dinamo!

Am vorbit cu galeria celor de la Dinamo, am ajuns la un acord cu reprezentantii peluzei lor, ei trebuiau sa primeasca 375 de bilete, dar am convenit să le dăm 600 de bilete.

MM ne-a spus că depinde de noi, cum vrem, așa că le vom da 600 de bilete. Sperăm sa respecte și ei promisiunea pe care au făcut-o pentru retur”, a declarat Gheorghe Mustață, citat de gsp.ro.

FCSB va vinde bilete pentru meciul cu Dinamo doar la casele de la Arena Naţională. Biletele pot fi achiziţionate numai vineri, de la ora 11:00. Fiecare suporter va putea achiziţiona maxim două bilete, cu condiţia să fie prezentate actele de identitate ale persoanelor care vor intra în posesia acestora.

Reclamă

Un bilet la Tribuna 1 costă 75 de lei, iar unul la Tribuna a 2-a costă 50 de lei.

Peluza Nord a anunţat cum se vor împărţi biletele, la FCSB – Dinamo: „Vom fi mult prea mulți pentru un stadion așa mic”

Peluza Nord a anunţat cum se vor împărţi biletele, la FCSB – Dinamo. Ultraşii roş-albaştrilor sunt asaltaţi de cereri pentru derby-ul care se va disputa pe „Arcul de Triumf”, un stadion de doar 8.000 de locuri.

FCSB a încercat să joace partida cu rivala din Ştefan cel Mare pe noul Stadion Steaua, dar CSA Steaua a refuzat cererea, din cauza unor acte pe care echipa din prima ligă nu le-ar fi trimis. Astfel, duelul de sâmbătă, de la 21:30, se va juca pe „Arcul de Triumf”.

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă avem meci! Și nu orice meci… Reîntâlnim Dinamo, echipă reîntoarsă cu ambiții mari în Liga 1. Deși se putea umple Arena, deși puteam să avem un meci cu o atmosferă superbă pe alte stadioane, frustrările și neîmplinirile unora fac ca acest meci să se joace pe o arenă cu numai 8000 de locuri.

Vom fi mult prea mulți pentru un stadion așa mic! Pentru că am primit mii de solicitări din partea voastră, vă anunțăm că biletele vor fi disponibile numai la case, iar în peluză vor avea prioritate: Grupurile din Peluza Nord, Membrii asociației noastre – Salvați Steaua și, dacă mai rămân bilete, cei care ne-au scris și ne scriu în privat pe facebook pentru a ne solicita bilete.

Condițiile esențiale pentru a primi bilete: ne arătați poze cu voi în peluză, pozele de la meciurile din sezonul trecut! Toate biletele vor fi nominale, iar la meci trebuie să aveți buletinul cu voi pentru a intra! Revenim cu detalii!”, e mesajul Peluzei Nord.

Administratorii stadionului Arcul de Triumf, apel înainte de FCSB – Dinamo: „Să nu vandalizăm stadionul!”

Administratorii stadionului Arcul de Triumf au făcut apel înainte de FCSB – Dinamo. Aceştia le-au transmis ultraşilor să aibă un comportament decent şi să nu vandalizeze stadionul.

FCSB – Dinamo se anunţă a fi un derby cu risc ridicat, având în vedere rivalitatea dintre cele două formaţii.

Este un meci cu un grad de risc extrem de ridicat, după cum au declarat chiar reprezentanții Jandarmeriei.

Știm cu toții rivalitatea dintre cele două echipe de fotbal și mai ales îndârjirea suporterilor înfocați. În acest moment, sperăm însă, că-și vor susține jucătorii într-un mod civilizat, că ne vom bucura cu toții de un regal fotbalistic și bucuria acestui meci nu va fi umbrită de incidente pe teren și în tribune.

Reclamă

Ne dorim de asemenea să savurăm victoria câștigătorilor, sau după caz, să primim înfrângerea cu demnitate fără să ne răzbunăm pe scaune și fără să vandalizăm stadionul, care ne dorim să fie în viitor gazda și altor competiții sportive menite să ne aducă bucurie.

Dragi suporteri, vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de fotbal”, au scris administratorii stadionului Arcul de Triumf, pe pagina de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și