Închide meniul
EXCLUSIV

Interviu fabulos cu Siyabonga Ngezana! Cum îl descrie pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali, şi cuvintele româneşti pe care le ştie!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 ianuarie 2024, 15:47

Reclamă
Interviu fabulos cu Siyabonga Ngezana! Cum îl descrie pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali, şi cuvintele româneşti pe care le ştie!

Interviu fabulos cu Siyabonga Ngezana! Cum îl descrie pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali

Siyabonga Ngezana, în interviul pentru AntenaSport

Interviu fabulos cu Siyabonga Ngezana! Fundaşul central al FCSB-ului şi al naţionalei Africii de Sud a vorbit, în exclusivitate pentru AntenaSport, despre acomodarea în România, despre FCSB şi despre Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali, Siyabonga Ngezana îl descrie ca un „tip bun”. Acelaşi lucru l-a spus despre Becali şi în presa sud-africană.

Interviu fabulos cu Siyabonga Ngezana!

Nu e uşor, începuturile sunt grele, cu timpul devine din ce în ce mai bine. În acest moment m-am acomodat.

(n.r.: Cum ţi s-a schimbat viaţa de când ai venit în România?) Nu s-a schimbat prea mult, mă bucur să joc fotbal şi în această ţară. Iau totul pas cu pas.

Nu pot să spun că m-am adaptat foarte uşor, dar cu ajutorul colegilor mei, cărora le mulţumesc, e mult mai bine acum.

Reclamă

Ce cuvinte a învăţat în limba română

(n.r.: Ai învăţat un cuvânt românesc?) Am învăţat cuvinte de bază, ‘dimineaţa’ şi ‘bună seara’. De asemenea, am învăţat ‘ce mai faci?’ şi ‘frate’. Învăţ în fiecare zi.

Colegii mă învaţă, dar mă învaţă şi cuvinte urâte. Iau ce e frumos, ce e urât nu iau (n.r.: râde).

(n.r. Te-a întrebat cineva din Africa de Sud despre Gigi Becali?) În general, au fost jurnalişti din Africa de Sud. Le-am spus că este un tip bun, e singurul lucru pe care l-am spus despre el.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre zvonurile că ar pleca din România la o altă echipă) Sunt doar zvonuri, mă concentrez pe FCSB şi ar fi foarte important să câştig ceva cu această echipă”, a declarat Siyabonga Ngezana în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ce spunea anterior Ngezana despre o posibilă plecare din România

Ngezana a vorbit în presa din Africa de Sud despre o posibilă plecare de la FCSB. S-a vorbit despre un transfer al fundaşului sud-african la o echipă din Franţa, Lorient, aflată pe locul 17 în Ligue 1.

„Zvonurile despre transferul în Franța mă fac să mă simt apreciat, este o recunoaștere a muncii pe care am depus-o.

Trecerea de la Kaizer Chiefs în România nu a fost simplă, e un proces. Faptul că se scrie despre un transfer în Ligue 1 mă determină să muncesc și mai mult și să nu renunț. Nu este suficient numai talentul, trebuie să muncești din greu și să faci multe sacrificii pentru a juca în fiecare săptămână și a performa așa cum trebuie.

Știu despre zvonurile privind transferul, dar până acum nu a apărut nicio ofertă concretă. Nu am fost abordat. Da, patronul a vorbit despre asta și știți cum se spune, nu iese fum fără foc, însă acum nu e nicio ofertă pe masă”, declara anterior Siyabonga Ngezana, pentru publicaţia farpost.co.za.

Ngezana a fost transferat de Gigi Becali în vara anului trecut de la Kaizer Chiefs, pentru 600.000 de euro. Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează acum la 1 milion de euro pe Ngezana.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și