Închide meniul

Siyabonga Ngezana, dezvăluiri despre o posibilă plecare de la FCSB: „Patronul a vorbit”

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 12:27

Reclamă
Siyabonga Ngezana, dezvăluiri despre o posibilă plecare de la FCSB: Patronul a vorbit”

Siyabonga Ngezana, dezvăluiri despre o posibilă plecare de la FCSB.

Siyabonga Ngezana / Profimedia Images

Siyabonga Ngezana a făcut dezvăluiri despre o posibilă plecare de la FCSB. Noua revelație din apărarea roș-albaștrilor a impresionat pe toată lumea, iar conform unor zvonuri acesta ar fi atras atenția unei echipe din Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul din Africa de Sud a ajuns la FCSB în perioada de transferuri din vară, de la Kaizer Chiefs, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Acum, Gigi Becali și-ar putea umple conturile cu un posibil transfer al acestuia. În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora cei de la  Lorient l-ar monitoriza pe Ngezana. Formația ocupă, în momentul de față, locul al 17-lea în Ligue 1.

Siyabonga Ngezana, dezvăluiri despre o posibilă plecare de la FCSB. Ce a spus despre ultimele zvonuri

Ngezana a menționat faptul că, până în momentul de față, nu a primit nicio ofertă oficială din partea unui club din Hexagon. Totuși, fundașul sud-african a dezvăluit că se simte apreciat, având în vedere că a impresionat în tricoul vicecampioanei.

De asemenea, acesta a vorbit și despre adaptarea în România, având în vedere că acesta nu a mai jucat în niciun campionat din Europa, înainte de transferul la FCSB.

„Zvonurile despre tranferul în Franța mă fac să mă simt apreciat, este o recunoaștere a muncii pe care am depus-o.

Reclamă

Trecerea de la Kaizer Chiefs în România nu a fost simplă, e un proces. Faptul că se scrie despre un transfer în Ligue 1 mă determină să muncesc și mai mult și să nu renunț. Nu este suficient numai talentul, trebuie să muncești din greu și să faci multe sacrificii pentru a juca în fiecare săptămână și a performa așa cum trebuie.

Știu despre zvonurile privind transferul, dar până acum nu a apărut nicio ofertă concretă. Nu am fost abordat. Da, patronul a vorbit despre asta și știți cum se spune, nu iese fum fără foc, însă acum nu e nicio ofertă pe masă”, a spus Ngezana, pentru farpost.co.za.

Motivul pentru care Siyabonga Ngezana nu a fost convocat la Cupa Africii

Selecționerul Hugo Broos a menționat faptul că Ngezana nu a fost convocat din cauza faptului că nu are experiența necesară pentru participarea la un astfel de turneu final. De asemenea, selecționerul echipei naționale din Africa de Sud a menționat că mereu apar discuții, în momentul în care jucătorii sunt convocați la prima reprezentativă.

Reclamă 4 / 0/3

„Când faci o selecție este vorba de alegeri. Dacă mâine îl aleg pe Ngezana, atunci vor exista colegi ai dumneavoastră care mă vor întreba de ce am lăsat alt jucător în afara lotului și l-am luat pe Ngezana, care nu a jucat niciodată pentru echipa națională până acum.

Singurul lucru pe care vreau să vi-l explic este acela că trebuie să iau decizii și știu că sunt jucători care ar merita să fie în lot, însă am posibilitatea de a alege doar 23, iar misiunea dificilă îmi revine mie”, a spus Hugo Broos, potrivit idiskitimes.co.za.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor Vezi toate știrile
Citește și