Închide meniul

Ioan Andone a fost pe lista lui Gigi Becali pentru a o prelua pe FCSB: „Te-aş lua, dar eşti prea dinamovist!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 17:59

Ioan Andone a fost pe lista lui Gigi Becali pentru a o prelua pe FCSB: „Te-aş lua, dar eşti prea dinamovist!

Ioan Andone a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Ioan Andone a dezvăluit că a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB! Fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că a purtat o discuţie cu patronul roş-albaştrilor în urmă cu ceva ani, însă negocierile nu s-au finalizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone, ajuns la 62 de ani, se află fără angajament după ce ultima dată a fost director tehnic la Voluntari. Ca antrenor, ultima dată „Fălcosul” a pregătit-o pe Dinamo, în sezonul 2016-2017.

Ioan Andone a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB

Ioan Andone a declarat că a refuzat propunerea lui Gigi Becali de a o prelua pe FCSB, trecutul său dinamovist fiind unul dintre motivele deciziei sale. Fostul antrenor al lui Dinamo a dezvăluit că latifundiarul din Pipera nu s-ar fi implicat peste el la echipă, aşa cum este convins că i-a dat mână liberă şi lui Nicolae Dică.

Mai mult decât atât, Andone a analizat şi tactica abordată de Gigi Becali la FCSB. Tehnicianul susţine că toţi cei care ajung să îi pregătească pe roş-albaştrii îşi asumă faptul că patronul are autoritate supremă în cadrul clubului.

„Eu nu m-aș duce. Am avut o discuție cu Gigi, acum mai mulți ani. ‘Bă, pe tine te-aș lua antrenor, dar tu ești prea dinamovist’. Nici nu s-a pus problema că îmi face el echipa, sau schimbări. ‘Bă, Gigi, orice ofertă mi-ai face, nu aș putea’.

Reclamă

Eu am fost și patru ani antrenor la Dinamo, pe lângă că am fost jucător. Nu că nu aș putea lucra cu el, că sunt niște reguli pe care le pui la început. Pe Dică am auzit că l-a lăsat, ți-o spun din sursă sigură. Nu a avut rezultate, s-a curățat.

Nu am făcut niciodată în 25 de ani de antrenorat schimbări în prima repriză. Numai dacă am avut jucători accidentați, s-a cerut afară, doctorul mi-a cerut să îl schimb. A fost inspirat, jucătorul care l-a băgat înscrie la câteva minute.

Poate a făcut-o Strizu, poate a făcut-o Pintilii, poate Gigi. Nu am lucrat cu asemenea patron, am avut și eu patroni răi. N-am trăit vremurile alea să-ți comande din tribune schimbările. Și nu cred că numai la FCSB se întâmplă.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă sunt banii lui, știi cum zice el: ‘eu fac echipa, eu fac schimbările’. Tu accepți ca antrenor să te duci acolo, îți meriți soarta.

Eu sunt convins că Gigi le zice din prima clipă. Dacă tu accepți ca antrenor să îți fie trecut FCSB e problema ta, nu e problema noastră”, a declarat Ioan Andone, pentru fanatik.ro.

Viorel Moldovan, reacție vehementă la adresa lui Leo Strizu

Viorel Moldovan a avut o reacție vehementă la adresa Lui Leo Strizu, după ce acesta a fost numit antrenor „principal” la FCSB. Fostul internațional român susține că antrenorul roș-albaștrilor nu se respectă, dacă alege să îndeplinească ordinele lui Gigi Becali.

„Imixtiunea asta la FCSB a patronului e de când lumea, nu e o noutate, o ştim prea bine… nu că a ieşit acum Strizu şi a confirmat ceea ce ştiam toţi.

Da, a recunoscut omul această imixtiune. Patronul decide în totalitate tot ceea ce se întâmplă acolo. Şi, dacă asculţi, ai angajament, bine mersi, trebuie să asculţi.

Eu cred că mai sunt cazuri şi din din altă parte unde există imixtiune, dar nu sunt atât de mediatize. Cred că există chiar la noi în campionat.

Şi afară mai sunt cazuri… acum e clar că, dacă accepţi lucrul ăsta, e problema ta, dar te descalifici ca antrenor, nu mai ai respect pentru meseria asta. Tu nu te respecţi”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și