Închide meniul

Viorel Moldovan, reacție vehementă la adresa lui Leo Strizu: „Tu nu te respecţi!” Antrenorul de la FCSB, luat la țintă

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2022, 21:56

Viorel Moldovan, reacție vehementă la adresa lui Leo Strizu: Tu nu te respecţi!” Antrenorul de la FCSB, luat la țintă

Viorel Moldovan l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia Images

  • Viorel Moldovan l-a taxat pe Leo Strizu
  • Ce a declarat fostul internațional

Viorel Moldovan a avut o reacție vehementă la adresa Lui Leo Strizu, după ce acesta a fost numit antrenor „principal” la FCSB. Fostul internațional român susține că antrenorul roș-albaștrilor nu se respectă, dacă alege să îndeplinească ordinele lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a fost numit antrenor principal la FCSB, înainte de reluarea campionatului. Acesta a fost preferat pentru faptul că posedă licența PRO, însă echipa este pregătită în continuare de Mihai Pintilii.

Viorel Moldovan, reacție vehementă la adresa lui Leo Strizu

Viorel Moldovan nu s-a mai putut abține și l-a taxat pe Leo Strizu. Fostul internațional susține că tehnicianul nu-și respectă meseria, dacă acceptă ordine din partea patronului echipei.

Reclamă

Cu toate acestea, Moldovan susține că ceea ce se întâmpla la FCSB, se întâmpla și la alte echipe, fiind convins că mai există patroni în Liga 1 care iau decizii peste antrenori.

„Imixtiunea asta la FCSB a patronului e de când lumea, nu e o noutate, o ştim prea bine… nu că a ieşit acum Strizu şi a confirmat ceea ce ştiam toţi.

Reclamă

Da, a recunoscut omul această imixtiune. Patronul decide în totalitate tot ceea ce se întâmplă acolo. Şi, dacă asculţi, ai angajament, bine mersi, trebuie să asculţi.

Eu cred că mai sunt cazuri şi din din altă parte unde există imixtiune, dar nu sunt atât de mediatize. Cred că există chiar la noi în campionat.

Şi afară mai sunt cazuri… acum e clar că, dacă accepţi lucrul ăsta, e problema ta, dar te descalifici ca antrenor, nu mai ai respect pentru meseria asta. Tu nu te respecţi”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au desfiinţat un jucător de la FCSB

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au desfiinţat un jucător de la FCSB. Este vorba de Billel Omrani, cel care a fost schimbat la pauza meciului cu CS Mioveni, câştigat de FCSB cu scorul de 5-1.

Atacantul francez a fost criticat de cei doi foşti internaţionali români, care sunt de părere că a fost o decizie bună ca Omrani să fie schimbat la pauză cu Florinel Coman.

”Nu l-am văzut pe Compagno pentru că era suspendat, dar l-am văzut pe Omrani şi aici trebuie să îţi dea de gândit. De ce un jucător (n.r. Compagno) care nu este aşa talentat joacă şi tu care pari aşa, la prima vedere, că eşti foarte talentat nu poţi să joci înaintea lui?”, a declarat Panduru la orangesport.ro.

”Omrani şi-au căutat echipă în vară şi nu a găsit… şi după vine la FCSB în disperarea de soartă. Nu ştiu acum, câţi s-a impus venirea Omrani la FCSB… Ca antrenor iţi convine să vină. Dar stai şi te întrebi de ce nu şi-a găsit echipă? Nu ştiu cât s-a pus la punct cu pregătirea. La pauză este schimbat pe bună dreptate şi intră Coman care marchează!”, a spus şi Viorel Moldovan.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului