Închide meniul

Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2024, 23:46

Reclamă
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători

Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo

Ioan Andone, în timpul unui eveniment / Hepta

Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo. Ionel Dănciulescu a declarat şi el că, indiferent dacă Dinamo va rămâne sau nu în Liga 1, Zeljko Kopic ar trebui să părăsească echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone ar miza pe un antrenor român şi pe un alt lot de jucători. „Fălcosul” ar vrea mai mulţi jucători români la Dinamo.

Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”

Calificarea cred că era jucată dinaintea meciului. Csikszereda nu a avut suflu. Nici Dinamo nu a fost în zi fericită. Mi-aduc aminte de o atmosferă de pe Arcul de Triumf. Dacă era la fel acum, scorul trebuia să fie 6-0.

Am primit invitații, am depănat amintiri cu foști sportivi. Toți discută ce se poate face ca Dinamo să aibă altă față. Trebuie adus cel mai important antrenor și după aceea să fie făcută o selecție riguroasă. La Dinamo au reușit foștii jucători ai lui Dinamo. Nu doar Claudiu Niculescu, un antrenor român.

Să construiască o echipă. Poate nu intri la anul în play-off, că ai nevoie de 2 ani să ajungi antrenor bun.

Reclamă
Reclamă 4

În mare parte e rezolvată problema barajului, că e diferență mare de valoare. Dar fotbalul e ciudat, niciodată nu poți să știi.

Dacă aș fi antrenor, aș păstra doar 5 jucători. Nu discutăm de nume. Nu mă bag să dau sfaturi. Este foarte greu să spere la play-off (n.r.: în sezonul viitor), că e greu să aduci 15 jucători să-i asamblezi, să faci echipă.

Dacă se pleacă din vară la o politică în spiritul lui Dinamo… ce să discuți cu străinii? Antrenorul a muncit bine, dar nu a avut cu cine”, a declarat Ioan Andone după Dinamo – – Csikszereda 2-0.

Reclamă

Dinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1

Dinamo – Csikszereda 2-0 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Dinamoviştii luptă pentru salvarea de la retrogradare, după ce au prins în mod miraculos un loc la baraj. În tur au reuşit victoria la două goluri diferenţă.

A fost nebunie totală pe Arena Naţională la Dinamo – Csikszereda. Zeci de mii de fani au venit să susţină echipa lui Kopic în încercarea de a evita retrogradarea. Dinamo a avut şi alte ocazii uriaşe, în afară de golurile marcate de Politic. Şi Csikszereda a avut câteva ocazii mari.

Ambele goluri ale lui Dinamo au fost marcate de Dennis Politic în minutele 46 şi 73. La ultimul dintre ele, Politic a driblat doi adversari şi a şutat în vinclu.

Dinamo: Golubovic – Moura, R. Grigore, Homawoo, Amzăr – Milanov, Gnahore, Pavicic – Bani, Abdallah, Politic
Rezerve: Railean, Gregorio, Iglesias, Ilic, Bordușanu, P. Neagu, Al. Irimia, N. Roșu, C. Costin
Antrenor Zeljko Kopic

Csikszereda: Gyenge – Nagy, Keleman, Csuros, Apro – Veres, Soufiane – Szondi, Babati, Gal-Andrezly – Jelena
Rezerve: Karacsony, Gheralis, Makrai, Bakos, Pinter, Bloj, Balogh, Gergely,Vita
Antrenor Robert Ilyes

Stadion Arena Națională
Arbitru Rareș Vidican (Satu Mare). Asistenți Marius Marica (Bistrița), Daniel Mitruți (Craiova)
Arbitru VAR Sebastian Colțescu (București). Asistent VAR Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile”

Ionel Dănciulescu a avut un mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda. Fostul mare atacant al „câinilor” este total nemulţumit de situaţia în care a ajuns Dinamo.

Dănciulescu a spus că, dacă ar fi finanţator la Dinamo, le-ar cere demisiile lui Andrei Nicolescu şi Zeljko Kopic.

Din punctul meu de vedere, ar trebui să se schimbe ceva la Dinamo. Chiar dacă se salvează, tot ceea ce s-a întâmplat acolo este un eșec total!

Cei responsabili, adică domnul Nicolescu, chiar domnul Kopic… eu, dacă aș fi omul care dă banii la Dinamo, aș vrea să le văd demisiile pe masă!

Este un eșec total, la câți bani s-au investit, în special în partea a doua a campionatului. Și dacă te salvezi, tot eșec e! Poate sunt eu mai pretențios, dar eu așa văd lucrurile!”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro.

 

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și