Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone îl vede pe Dan Petrescu drept înlocuitorul perfect pentru Adrian Mutu la CFR Cluj: „E mereu o variantă!”

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 16:32

Reclamă
Ioan Andone îl vede pe Dan Petrescu drept înlocuitorul perfect pentru Adrian Mutu la CFR Cluj: E mereu o variantă!”

Ioan Andone crede că Dan Petrescu o poate salva pe CFR Cluj

Dan Petrescu / Profimedia

Ioan Andone este de părere că Dan Petrescu este înlocuitorul perfect pentru Adrian Mutu la CFR Cluj. Fostul tehnician a vorbit în contextul în care echipa din Gruia a rămas fără antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” și-a dat demisia de la echipa lui Neluțu Varga după meciul din Cupa României, cu Corvinul Hunedoara. Partida respectivă a fost câștigată de echipa „de sub furnale” cu scorul de 4-0, scorul fiind o adevărată umilință pentru CFR Cluj.

Ioan Andone îl vede pe Dan Petrescu drept înlocuitorul perfect pentru Adrian Mutu la CFR Cluj

Fostul antrenor este de părere că Dan Petrescu este mereu o soluție pentru CFR Cluj, având în vedere faptul că „Bursucul” are deja experiență la cârma echipei din Gruia.

Totodată, acesta a vorbit și despre varianta Dorinel Munteanu și este de părere că acesta nu va pleca de la Oțelul.

„(n.r. poate reveni Dan Petrescu la CFR Cluj?) E mereu o variantă, o soluție, la câte campionate le-a adus și la câte performanțe a făcut în cupele europene.

Reclamă

Momentan are treaba lui acolo (n.r. în Coreea de Sud), nu a fost dat afară. El poate remedia CFR-ul, are experiență.

De variante nu știu ce să spun, nu cred că merge niciun antrenor din Liga 1 (n.r. Despre varianta Dorinel Munteanu). Dorinel are proiectul lui, a muncit ani de zile la Oțelul, nu cred că lasă echipa. Trebuie să vezi ce antrenori sunt liberi acum”, a spus Ioan Andone, pentru AntenaSport.

Dan Petrescu a pregătit-o pe CFR Cluj în 3 mandate diferite: iunie 2017 – iunie 2018, martie 2019 – noiembrie 2020 și august 2021 – iunie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Alături de echipa din Gruia a reușit să câștige 4 titluri de campion, în sezoanele 2017/2018, 2018/2019, 2019/2020 și 2021/2022.

În momentul de față este antrenorul celor de la Jeonbuk Hyundai, echipă din Coreea de Sud.

Dan Petrescu, o nouă înfrângere în Coreea de Sud! Seria negativă a lui Jeonbuk continuă şi postul românului e în pericol

Dan Petrescu a suferit o nouă înfrângere în Coreea de Sud. Jeonbuk a pierdut duelul de pe terenul celor de la Jeju, formaţie care s-a impus cu 2-0 în etapa a cincea a campionatului sud-coreean.

Situaţia echipei lui Dan Petrescu este extrem de complicată, mai ales că presa din Coreea de Sud anunţase că postul său este în pericol dinaintea meciului cu Jeju.

Jeju a deschis scorul în minutul 29, prin Yeo Hong-Gyu. În minutul 78, Kim Jin-Su de la Jeonbuk a fost eliminat, iar echipa lui Dan Petrescu a primit lovitura de graţie în minutul 90+8, atunci când Jin Seong-Uk a dus scorul la 2-0.

După această înfrângere, Jeonbuk rămâne pe ultimul loc în Coreea de Sud, cu doar trei puncte. De altfel, Jeonbuk este şi singura echipă din Coreea de Sud fără victorie în primele 5 etape ale sezonului.

Înfrângerea cu Jeju vine într-un moment nepotrivit pentru anrtenorul român, care riscă să fie demis. Încă dinaintea partidei, presa din Coreea de Sud anunţa că postul său este în pericol.

Reclamă

„Meciul poate fi o ghilotină care să decidă soarta antrenorului Petrescu. Jeonbuk, într-o criză mai rea decât un coşmar, Petrescu tremură!”, a scris publicaţia sud-coreeană Oh My News.

Fanii sunt revoltaţi după ce Jeonbuk a ajuns lanterna clasamentului în Coreea de Sud. Mai mulţi suporteri i-au cerut demisia lui Petrescu. „Ne-am săturat de scuzele lui, de ce a mai fost angajat?”, au postat suporterii lui Jeonbuk pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și