Închide meniul

Ioan Andone o compară pe FCSB cu Manchester City: „E cea mai bună echipă de atac!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 aprilie 2022, 11:26

Ioan Andone o compară pe FCSB cu Manchester City: „E cea mai bună echipă de atac!

Ioan Andone, dialog genial cu Gică Hagi

AS.ro

Ioan Andone a avut cuvinte de laudă la adresa celor de la FCSB, mai ales după ce echipa lui Toni Petrea a câştigat derby-ul cu CFR Cluj şi a relansat lupta la titlu. Andone spune că stilul celor de la FCSB se aseamănă, ca aşezare tactică pe faza de atac, cu cea de la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi Manchester City, FCSB nu joacă cu un vârf de atac veritabil. Toni Petrea mizează, de cele mai multe ori, pe o tripleta Octavian Popescu, Florin Tănase şi Andrei Cordea.

Ioan Andone o compară pe FCSB cu Manchester City

”S-au maturizat mult, da, au crescut mult şi Tănase, şi Olaru, în joc, nu mai zic de cei din apărare nu mai fac greşelile copilăreşti pe care le făceau. Plus Tavi Popescu, o supriză, deci au soluţii. Şi Coman foarte bine. 

Ok, nu e el de vârf de atac, dar Manchester City nu joacă cu vârf de atac. Cei trei din faţă îşi schimbă poziţia şi tot timpul o să fie unul care este în poziţie de atacant central, dar s-au maturizat, sunt mai linistiţi. Oricum, e cea mai bună echipă de atac, au jucători de calitate tehnică, peste medie”, a declarat Ioan Andone pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica l-a comparat pe Kevin de Bruyne cu Darius Olaru

Mihai Stoica a avut o reacţie fabuloasă în timpul super-meciului dintre Manchester City şi Real Madrid. Starul lui Manchester City, Kevin de Bruyne, a fost comparat cu Darius Olaru.

Reclamă

Kevin de Bruyne a deschis scorul în nebunia de meci dintre Manchester City şi Real Madrid. Mihai Stoica l-a comparat cu Darius Olaru, unul dintre cei mai bun jucători de la FCSB.

KdB la City e Olaru la noi„, e mesajul viral postat de Mihai Stoica pe Facebook. Acesta nu s-a oprit aici şi a continuat să comenteze cele mai importante faze de la meciul de senzaţie din semifinala Ligii Campionilor. „Dorm 3 în pat”,  a fost o ironie fină care a părut că e adresată fundaşilor celor de la Real Madrid.

Kevin De Bruyne a scris istorie în Manchester City – Real Madrid, din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Mijlocaşul belgian al liderului din Premier League a dat lovitura încă din startul meciului de pe Etihad Stadium.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul de 30 de ani a avut nevoie de numai 93 de secunde pentru a înscrie în derby-ul fabulos din Ligă. Mahrez a reuşit o pasă de geniu şi l-a servit ideal pe De Bruyne, care nu l-a iertat pe Courtois, coechipierul său de la naţională.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI DE BRUYNE!

A fost cel mai rapid gol înscris vreodată de City în UEFA Champions League. Kevin De Bruyne a „bătut” recordul stabilit de Stones, în 2017, împotriva lui Feyenoord (95 de secunde). A intrat astfel direct în istoria clubului.

Belgianul a fost de neoprit împotriva celei mai titrate echipe din istoria competiţiei stelelor. În minutul 11 a reuşit şi un assist pentru Gabriel Jesus. Brazilianul care tocmai reuşise patru goluri în Manchester City – Watford a profitat de o gafă a fundaşilor Realului şi a înscris cu uşurinţă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și