Închide meniul

Ioan Andone știe cine este antrenorul potrivit pentru Dinamo. A analizat numele de pe lista oficialilor din Ștefan cel Mare

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 18:56

Ioan Andone știe cine este antrenorul potrivit pentru Dinamo. A analizat numele de pe lista oficialilor din Ștefan cel Mare

Ioan Andone știe cine este antrenorul potrivit pentru Dinamo

Ioan Andone / AntenaSport

Ioan Andone știe cine este antrenorul potrivit pentru Dinamo! Fostul mare jucător al „câinilor” a vorbit despre tehnicianul care ar putea să salveze formația „alb-roșie” de la o nouă retrogradare devastatoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, oficialii de la Dinamo ar lua în calcul 3 nume de antrenori pentru banca tehnică a clubului. Ar fi vorba despre Ionuț Badea, Florin Bratu și Livio Ciobotariu. Cel din urmă a plecat de la Sepsi și este liber de contract.

Ioan Andone știe cine este antrenorul potrivit pentru Dinamo! Analiza fostului antrenor al „câinilor”

După demisia lui Ovidiu Burcă, Ioan Andone a analizat lista candidaților pentru banca tehnică a clubului din Ștefan cel Mare. Acesta este de părere că tehnicianul care va fi instalan ar trebui să aibă „pedigree” pentru acest club.

De asemenea, fostul antrenor și jucător al „câinilor” a menționat faptul că oamenii care au jucat în trecut pentru Dinamo au avut succes și pe banca tehnică a acestei echipe.

„Antrenorul trebuie să aibă pedigree de Dinamo. În general, foștii jucători ai lui Dinamo au reușit aici ca antrenori. Ciobi pare în măsură, a mai trecut prin astfel de lucruri, a salvat Voluntariul când nimeni nu-i dădea nicio șansă. Acum a trecut la nivelul următor, la Sepsi, a fost bine la început, dar acum nu știm ce s-a întâmplat…

Reclamă

Și Florin Bratu îmi place. Îmi place că este direct, cum era și ca jucător, avea viteză, mergea direct pe poartă. La cât îl cunosc, se potrivește. Ovidiu prea i-a cocoloșit, i-a luat în brațe pe jucători. Ca antrenor accepți greșeala, dar când se repetă de mai multe ori i-o spui direct și public, i-o spui și în vestiar, în fața grupului”, și-a început discursul fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, potrivit digisport.ro.

Ioan Andone: „Ionuț Badea e băiat inteligent”

„Aici poate intra în discuții și Ionuț Badea, care a antrenat destul de mult în Liga 1, este un băiat inteligent, a trecut prin curtea lui Dinamo.

Este extrem de important ce vor decide acționarii, pentru că pot pierde un an, să zică «mergem în B, apoi promovăm». Încet-încet sunt convins că la anul se vor face eforturi să iasă din insolvență.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă Ciobi s-ar înhăma de mâine la munca asta. De mâine ne trebuie antrenor! Dacă Ciobi ar veni acum ar fi un avantaj mare, pentru că urmează meci cu echipa pe care a antrenat-o”, a mai spus Ioan Andone.

Ioan Andone a antrenat-o pe Dinamo în perioadele: martie 2003 – decembrie 2005, iunie 2010 – iulie 2011 și mai 2016 – februarie 2017.

Alături de echipa din Ștefan cel Mare a reușit să câștige un titlu de campion (în sezonul 2003/2004), 3 Cupe ale României (în sezoanele 2002/2003, 2003/2004 și 2004/2005), dar și o Supercupă a României (în sezonul 2005/2006).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și