Închide meniul

Ioan Andone, uluit de primul gol primit de Rapid la Voluntari: „Nu înţelegeam, mă uitam prin tribună! Scorul putea fi mai mare”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 9:44

Ioan Andone, uluit de primul gol primit de Rapid la Voluntari: „Nu înţelegeam, mă uitam prin tribună! Scorul putea fi mai mare

Ioan Andone a fost uluit de primul gol primit de Rapid la Voluntari

Ioan Andone, în timpul unui interviu/captură AntenaSport

Ioan Andone s-a declarat uluit de primul gol primit de Rapid la Voluntari. În secunda 10, ilfovenii au deschis scorul prin Doru Andrei, care a profitat de o gafp uriaşă a lui Horaţiu Moldovan. Ioan Andone a recunoscut că nu a apucat să vadă golul pentru că se uita prin tribună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone a fost surprins de faptul că Rapid a pierdut partida de la Voluntari. Mai mult, fostul antrenor al giuleştenilor a spus că scorul putea fi mai mare.

Ioan Andone, uluit de primul gol primit de Rapid la Voluntari

„Nu mă așteptam să piardă Rapid. Sincer, Voluntari a făcut o partidă foarte bună. Au cedat posesia, au jucat foarte inteligent, au plecat și cu un avantaj după o greșală mare de portar, dar tempoul a fost foarte bun pentru Divizia A. A fost un meci încrâncenat și agresiv. Nu mă așteptam. A pierdut și Farul cu Petrolul, Sepsi a făcut egal cu Oțelul, deci e bine că crește nivelul. Mi s-a părut un meci calitativ.

Nu am apucat să văd golul (n.r – din primul minut, marcat de Doru Andrei). Mă uitam la tribună, am întors capul și nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Eu cred că Rapid nu i-a luat în serios. Gafe personale la Rapid și ocazii clare nu au avut, a avut mai multe Voluntari. Putea fi scorul mult mai mare. La ce lot are Rapid, îi vedeam la primele 3 sau la câștigarea campionatului, dar au început prost pentru un club de nivelul Rapidului. Eu cred că Rapid își va rezolva problemele. Au soluții foarte multe. Dacă Petrila și Onea sunt rezerve… eu cred că Bergodi caută să-i motiveze pe toți. E o luptă de durată”, a spus Ioan Andone după FC Voluntari – Rapid 2-1.

Cristiano Bergodi, dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1

Cristiano Bergodi a fost dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1. Antrenorul Rapidului a recunoscut că nu este startul de campionat pe care şi l-ar fi dorit, dar nu a vrut să dea vina pe jucători.

Reclamă

Am făcut un meci slab, din punctul meu de vedere, tehnic. Am greşit multe pase. Am ajuns în careu, dar ultima pasă nu a mers, nu a fost un meci reuşit.

Eu sunt primul vinovat pentru această situaţie, nu vorbesc despre jucători. Am reglat un pic situaţia în a doua repriză, dar nu am reuşit să îi desfacem.

Eu sunt antrenorul, eu sunt vinovat, cu băieţii voi vorbi, am vorbit deja că trebuie să îmbunătăţim anumite lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am intrat conectaţi la meci. Să luăm un gol aşa… Ne-am făcut rău singuri. Trebuie reglate lucrurile, nu pot să spun mai mult, asta e de domeniul antrenorului, să îmbunătăţească jocul.

Nu vorbesc de jucători, de cine a intrat sau a jucat în prima repriză. Repet, am făcut un meci slab tehnic. A fost un duş rece când am luat golul. Pe urmă am egalat, se puteau face lucruri mai bune la mijlocul terenului, dar repet, e vina mea.

(n.r.: despre gafele lui Moldovan) Horaţiu e un jucător bun, un portar care se antrenează bine. Nu e deloc în pericol. Portarul e portar şi trebuie să aibă linişte. M-am gândit cu Botoşani să schimb ceva, dar poate eu nu am fost cel mai inspirat.

Normal că mă pune pe gânduri, erau 3 puncte importante. Eu ştiu ce trebuie să fac, sunt antrenor de 20 şi ceva de ani, nu e începutul aşteptat, e sub ceea ce ne doream.

Ne antrenăm pentru meciul cu Petrolul, e foarte important. Jucătorii trebuie să conştientizeze că trebuie să dăm mult mai mult.

(n.r.: despre suporteri) Ştiu că nu e răbdare, eu încerc să îmi fac treaba mea, cu băieţii. Era normal ca suporterii să nu fie mulţumiţi”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Voluntari – Rapid 2-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și