Închide meniul

Ioan Andone, verdict surprinzător înainte de derby-ul Rapid – FCSB: „Numai într-o zi magică bate”. Ce a spus despre Gigi Becali

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 19:37

Ioan Andone, verdict surprinzător înainte de derby-ul Rapid – FCSB: Numai într-o zi magică bate”. Ce a spus despre Gigi Becali

Ioan Andone, verdict surprinzător înainte de derby-ul Rapid - FCSB. Ce a transmis legenda din Ștefan cel Mare.

ioan andone / AS.ro

Ioan Andone a venit cu un verdict surprinzător înainte de derby-ul Rapid – FCSB. Legenda celor de la Dinamo a vorbit despre șansele celor două formații, la partida din ultima etapă a sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Rapid și FCSB se va juca sâmbătă, de la ora 20:00. Marele derby de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ioan Andone, verdict surprinzător înainte de derby-ul Rapid – FCSB

Legenda clubului din Ștefan cel Mare este de părere că FCSB are nevoie de o minune pentru a se impune în fața celor de la Rapid. Totodată, Ioan Andone a spus că antrenorii din Liga 1 ar trebui să își rupă carnetele, în situația în care Gigi Becali va câștiga titlul de campion.

„Rapid, împotriva FCSB-ului, se mobilizează excepțional. Nu poate FCSB să câștige decât dacă prinde o zi magică. Rapid are lot de campionat și antrenor foarte bun. Dacă ia Gigi campionatul, trebuie să își rupă toți carnetele. Anul ăsta i-a ieșit tot. Au crescut Coman, Olaru, fundașii centrali. FCSB a pierdut campioate din cauza apărării, acum au rezolvat gafele. Forța, jocul aerian, pot fi un avantaj al FCSB-ului, la ora actuală.

Se poate juca titlul mâine seară. Vor mai fi meciurile directe din playoff. Poți să pierzi cu altele, cu Craiova sau CFR, dar dacă FCSB o bate pe Rapid, greu vor fi recuperate punctele”, a spus Ioan Andone, la digisport.ro.

Reclamă

Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte

Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte. Legenda clubului din Ștefan cel Mare a dezvăluit ce a discutat cu fostul internațional.

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare, pentru conducere repetată fără permis. Totuși, acesta va fi eliberat curând, după ce a ispășit 5 luni din această pedeapsă, datorită unui aviz pozitiv primit de la Judecătoria Sectorului 5.

Andone a dezvăluit faptul că a discutat cu Dănuț Lupu și că i-a transmis acestuia că nu mai poate face astfel de lucruri, având în vedere că a ajuns la o vârstă și că are familie.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper că a învățat ceva. Eu am fost și la el, unde a fost acolo, că nici nu-mi vine să pronunț numele. I-am zis: ‘Băi, Dane, sper că ai învățat ceva. Ai părut alb, ai familie, nu poți să mai faci prostii din astea de copil, ca atunci când ai 17-18 ani’. Mă bucur foarte mult și sper să-i vină mințile în cap, să-și vadă de treabă.

Eu sper că va reuși. E prietenul meu, colegul meu, n-ai voie să faci greșelile astea. Nu e ca atunci când ai 17 ani, i-ai furat tatălui mașina și ai plecat cu ea în oraș”, a spus Ioan Andone.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și