Închide meniul

Ioan Becali a găsit explicaţia pentru forma slabă a lui Octavian Popescu: „Lucrurile au luat o altă întorsătură atunci!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2022, 10:09

Ioan Becali a găsit explicaţia pentru forma slabă a lui Octavian Popescu: „Lucrurile au luat o altă întorsătură atunci!

Ioan Becali a vorbit despre forma slabă a lui Octavian Popescu

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

  • Ioan Becali a găsit explicaţia pentru forma slabă a lui Octavian Popescu
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este astăzi, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ioan Becali a găsit explicaţia pentru forma slabă a lui Octavian Popescu. „Perla” de 50 de milioane de euro a lui Gigi Becali a pierdut prima echipă a celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali spune că forma sportivă a lui Octavian Popescu a intrat pe o pantă descendentă în momentul în care acesta a început să câştige mai mulţi bani.

Ioan Becali a găsit explicaţia pentru forma slabă a lui Octavian Popescu

Eu cred că era un copil care juca un fotbal de plăcere, juca pe aproape nimic, dar îi plăcea, se simțea bine. A continuat pe niște bani, nu foarte mulți, dar a continuat să joace de plăcere.

Reclamă

Când au apărut presiunea și gustul banilor, dar și împlinirea a 18 ani, fiind deja un adolescent care devenise major, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Probabil că a fost și presiunea celor din presă, când va fi vândut, cu cât va fi vândut și așa mai departe. Eu sper ca această presiune să treacă, să se gândească la faptul că are un salariu decent deocamdată și că poate fi cel care era acum un an.

Reclamă

Ține numai de el, trebuie să uite de bani, de stres, de presiune și trebuie să joace fotbal, pentru că asta e meseria lui și îi place„, a spus Ioan Becali la Sport Total FM.

Mihai Stoica, enervat de Octavian Popescu: „Nu trag de el, a pierdut echipa!”

Mihai Stoica a fost enervat de Octavian Popescu, atacantul de 19 ani care nu a înscris niciun gol în acest sezon pentru FCSB. „Perla” lui Gigi Becali şi-a pierdut şi locul în primul 11 la vicecampioana României.1

MM a dezvăluit că avea aşteptări mari de la tânărul jucător. Şi-ar fi dorit ca Tavi Popescu să apeleze la ajutorul său. „Nu trag de el!”, a ţinut să afirme managerul general al lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României a apelat şi la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut. Decizia l-a enervat pe Mihai Stoica. Oficialul FCSB-ului e sigur că cei care îl sfătuiesc

E clar că nu traversează o perioadă bună, şi la antrenamente realizările sunt mai puţine. Este puţin schimbat, eu m-am oferit să-l ajut cu orice, nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând, am aşteptat să vină, dar el nu a venit. Eu nu trag de el, a pierdut echipa, îi va fi foarte greu să joace acum.

Nu există jucător de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă această valoare nu este dublată şi cu o implicare totală a lui, dacă are alte preocupări, e problema lui. Nimeni nu îl aşteaptă. Nu pot discuta mai multe. După atâţia ani, nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. În momentul în care aud că un jucător apelează la un mental coaching, acel jucător nu mai are interesul meu.

Aceia sunt nişte impostori, înţeleg că e la mental coach, de atunci am văzut toţi ce joacă. Niciun fost mare jucător nu s-a făcut mental coach. Poate Ronaldo şi-a luat vreun mental coach ca să-l înveţe el meserie„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste

Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să ia 50 de milioane de euro a apelat la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut.

Octavian Popescu vrea să revină la forma care l-a făcut pe Becali să viseze la 50 de milioane de euro. Promite să înceapă chiar la Londra.

Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Reclamă

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu la sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat