Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj: „Jucătorii au nevoie de o altă persoană”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 22:08

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj: Jucătorii au nevoie de o altă persoană”

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău / Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj. Tehnicianul a avut o reacție dură după eșecul uluitor cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CFR Cluj și U Cluj s-a încheiat cu scorul de 4-0. Derby-ul Clujului, care a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj

După meciul din Gruia, Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit faptul că ar lua în calcul o plecare de la U Cluj. Totuși, tehnicianul „șepcilor roșii” a anunțat faptul că nu își va da demisia de la club, cel puțin momentan. Totodată, a dezvăluit ce mesaj a avut pentru jucători, care vor fi în vacanță până la cantonamentul echipei, de la începutul lunii ianuarie.

„Nu demisionez, dar poate jucătorii au nevoie de o altă persoană. O să discut și cu cei din conducere, dar poate ar trebui să se gândească și la altă variantă. Sunt principalul vinovat după acest rezultat.

Nu are rost să vorbim de tactică, nu e nimic de analizat astăzi. Este o diferență de valoare, de pregătire. Unii jucători sunt destul de fricoși încă, au nevoie de timp pentru maturizare. Jucătorilor le-am spus că le mulțumesc, le-am urat o vacanță frumoasă.

Reclamă

Eu sunt responsabil pentru această formă slabă, pentru modul în care ne-am prezentat astăzi. Ideea este că nu demisionez, dar conducerea ar putea lua în calcul și varianta schimbării unui antrenor”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit digisport.ro.

Bogdan Vătăjelu s-a prăbușit după înfrângerea cu CFR Cluj

La finalul partidei, jucătorul lui Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit emoțional și a dezvăluit faptul că nu își explică cum echipa a fost dominată copios de marea rivală din oraș.

„Nu ne așteptam, nu îmi găsesc cuvintele. Trebuia 100% mai mult de la fiecare. E o seară incredibil de urâtă. Știam că este o seară incredibil de urâtă. Îmi pare rău, le cer scuze suporterilor, au fost minunați. Astăzi nu am fost în teren, îmi fac autocritica și asta este. Speram să terminăm altfel acest an, chiar îmi pare rău.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne-a surprins CFR, au fost greșelile noastre. E greu când pleci cu 0-1 din minutul 2. Astăzi chiar nu am fost prezent la meci, îmi pare foarte rău”, a spus Vătăjelu.

Meciul din Gruia a început excelent pentru echipa lui Andrea Mandorlini. În minutul 2, Karlo Muhar a deschis scorul cu o lovitură de cap. A urmat apoi reușita lui Bîrligea, din minutul 41, dar și „dubla” lui Otele (min. 77 și min. 88). După acest rezultat, CFR este pe 2 în Liga 1, cu 36 de puncte, la 8 lungimi de liderul FCSB. De cealaltă parte, U Cluj este pe 8, cu 29 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și