Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău a sărit în apărarea lui Tavi Popescu, după ce s-a cerut eliminarea sa în U Cluj – FCSB: „Am fost şi eu jucător”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 februarie 2024, 0:01

Ioan Ovidiu Sabău a sărit în apărarea lui Tavi Popescu, după ce s-a cerut eliminarea sa în U Cluj – FCSB: „Am fost şi eu jucător

Ioan Ovidiu Sabău a sărit în apărarea lui Tavi Popescu, după ce s-a cerut eliminarea sa în U Cluj - FCSB: "Am fost şi eu jucător"

Ioan Ovidiu Sabău şi Octavian Popescu / Colaj Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău a sărit în apărarea lui Tavi Popescu, după ce s-a cerut eliminarea lui în U Cluj – FCSB. Antrenorul „şepcilor roşii” a comentat faza în care tânărul roş-albaştrilor a fost foarte aproape de a fi eliminat pe Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu l-a lovit cu cotul pe Masoero în prima repriză a partidei dintre U Cluj şi FCSB, încheiată la egalitate, scor 0-0.

Ioan Ovidiu Sabău a sărit în apărarea lui Tavi Popescu, după ce s-a cerut eliminarea lui în U Cluj – FCSB

Faza a avut loc sub ochii lui Ovidiu Haţegan, cel care l-a „băgat” în şedinţă pe tânărul de la FCSB. Popescu a primit cartonaşul galben, iar Haţegan i-a explicat unde a greşit.

Ioan Ovidiu Sabău a fost întrebat la finalul partidei dacă Tavi Popescu ar fi trebuit să fie eliminat. Antrenorul „şepcilor roşii” a fost fair-play, susţinând că jocul trebuie lăsat mai liber şi nu consideră că Popescu trebuia să vadă cartonaşul roşu, mai ales că şi el a fost un jucător care se folosea mult de braţe:

„La astfel de contacte, pentru mine ar fi fost un avantaj, dar e fotbal până la urmă. Am văzut la ultimele meciuri nişte penalty-uri, te tot uiţi să vezi dacă a fost contact. Lăsaţi jocul ăsta. Mă mai protejez, mă mai întorc. Aşa văd eu, am fost jucător, mă foloseam de braţe”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la digisport.ro.

Reclamă

Antrenorul lui U Cluj a mai declarat că echipa sa putea să o învingă pe FCSB dacă ar fi avut mai mult curaj şi le cere jucătorilor săi să aibă mai multă încredere în ei şi să arate calitate şi personalitate meciurile următoare:

„E lipsă de încredere. E o perioadă în care am acumulat foarte puţine puncte. Nu am arătat bine. E presiune. Azi a fost un adversar care, părerea mea, cu tot respectul pentru ce fac cei de la FCSB, dacă aveam mai mult curaj, trebuia să câştigăm.

Noi trebuie să rezolvăm jocul, ritmul şi încrederea în noi. Sunt jucători care au calitate, care au valoare, dar nu aşa. Trebuie să demonstrezi făcând diferenţa. Dacă eşti jucător valoros, înseamnă că ai calitate, personalitate. Vreau să văd lucrul acesta. Un aspect important, la care ne-am gândit, e lipsa de rezultate. De la lipsa de încredere trebuie să lucrăm”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Nistor şi-a pus „cenuşă în cap” după penalty-ul ratat

Dan Nistor şi-a pus „cenuşă în cap” după penalty-ul ratat cu FCSB. Nistor a spus că a bătut extrem de prost penalty-ul din prima repriză şi i-a permis lui Ştefan Târnovanu să respingă.

Dan Nistor a ratat în prima repriză un penalty, iar scorul a rămas până la final 0-0. Nistor a recunoscut că îi va fi greu să doarmă în această noapte.

”Am bătut prost (n.r. la penalty). Îmi pare rău că am ratat. Asta este viața. Alte dăți am dat și am luat gol. Mi-aș fi dorit să înscriu la acea fază.

Nu am reușit, dar până la urmă e bun și acest punct. Acasă nu prea reușim să câștigăm. Cred eu că a fost un joc de luptă, de uzură. Nu au fost mari oocazii. E un rezultat echitabil.

Suntem supărați, mai ales eu. Probabil că în seara asta nu o să dorm. Nu au existat certuri în vestiar. Mister ne mai ceartă la interviuri, dar e normal”, a spus Dan Nistor la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și