Închide meniul

„Nici nu o să dorm noaptea asta!” Dan Nistor şi-a pus „cenuşă în cap” după penalty-ul ratat: „Am bătut prost! Sunt supărat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 februarie 2024, 23:22

Reclamă
„Nici nu o să dorm noaptea asta! Dan Nistor şi-a pus „cenuşă în cap după penalty-ul ratat: „Am bătut prost! Sunt supărat!

Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul

Dan Nistor, în timpul unui meci - Hepta

Dan Nistor şi-a pus „cenuşă în cap” după penalty-ul ratat cu FCSB. Nistor a spus că a bătut extrem de prost penalty-ul din prima repriză şi i-a permis lui Ştefan Târnovanu să respingă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor a ratat în prima repriză un penalty, iar scorul a rămas până la final 0-0. Nistor a recunoscut că îi va fi greu să doarmă în această noapte.

Dan Nistor şi-a pus „cenuşă în cap” după penalty-ul ratat

”Am bătut prost (n.r. la penalty). Îmi pare rău că am ratat. Asta este viața. Alte dăți am dat și am luat gol. Mi-aș fi dorit să înscriu la acea fază.

Nu am reușit, dar până la urmă e bun și acest punct. Acasă nu prea reușim să câștigăm. Cred eu că a fost un joc de luptă, de uzură. Nu au fost mari oocazii. E un rezultat echitabil.

Suntem supărați, mai ales eu. Probabil că în seara asta nu o să dorm. Nu au existat certuri în vestiar. Mister ne mai ceartă la interviuri, dar e normal”, a spus Dan Nistor la digisport.ro.

Reclamă

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut două puncte uriaşe în deplasarea de la U Cluj, iar distanţa faţă de Rapid a scăzut la 7 puncte.

Lupta la titlu a luat foc după remiza celor de la FCSB la Cluj. Echipa lui Elias Charalamabous mai are un avans de 7 puncte faţă de Rapid şi 10 puncte faţă de CFR Cluj.

FCSB rămâne pe primul loc, dar diferenţa de puncte faţă de Rapid e doar de 7 puncte. Echipa lui Charalambous are 55 de puncte, în timp ce Rapid a ajuns la cota de 48 de puncte. Pe locul 3 este CFR Cluj, cu 45 de puncte. Dacă diferenţa ar rămâne aceasta până la finalul sezonului regular, FCSB ar intra în playoff cu uun avans de 4 puncte faţă de Rapid şi cu 5 faţă de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

De precizat că în ultima etapă a sezonului regular se va disputa derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi FCSB.

1. FCSB – 55 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Farul – 40 de puncte
5. Universitatea Craiova – 39 de puncte
6. Petrolul – 35 de puncte
7. Hermannastatd – 34 de puncte
8. Universitatea Cluj – 34 de puncte
9. UTA – 34 de puncte
10. Sepsi – 33 de puncte
11. Oţelul – 31 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. FC Voluntari – 27 de puncte
14. Poli Iaşi – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 21 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și