Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău rămâne rezervat după U Cluj – Farul 2-0: „Pe umerii mei apasă o mare responsabilitate, obiectivul este foarte departe de a fi îndeplinit”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 martie 2023, 22:46

Ioan Ovidiu Sabău rămâne rezervat după U Cluj – Farul 2-0: Pe umerii mei apasă o mare responsabilitate, obiectivul este foarte departe de a fi îndeplinit”

Ioan Ovidiu Sabău, reacţie după ce a calificat-o pe U Cluj în semifinalele Cupei României

Ioan Ovidiu Sabău / Captură Youtube

Ioan Ovidiu Sabău rămâne rezervat după U Cluj – Farul 2-0. Antrenorul ardelenilor i-a felicitat pe elevii săi pentru victoria categorică obținută împotriva liderului din Liga 1, însă consideră că obiectivul este foarte departe de a fi îndeplinit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație victoriei cu Farul, clujenii au urcat pe locul 8 în Liga 1, adunând 34 de puncte în 29 de meciuri.

Ioan Ovidiu Sabău rămâne rezervat după U Cluj – Farul 2-0: „Pe umerii mei apasă o mare responsabilitate, obiectivul este foarte departe de a fi îndeplinit”

„A fost un meci bun. Vreau să-i felicit în primul rând pe jucători. Au avut atitudine, au crezut că o pot bate pe Farul. Nu mă așteptam să avem ritmul și chiar și pe un asemenea teren să construim, să facem un presing sus, la fundașii lor centrali. Știm că Farul are un joc de posesie foarte bine pus la punct.

Tot respectul pentru felul în care s-au comportat jucătorii astăzi. Deocamdată suntem departe. Suntem intr-adevăr mai relaxați, dar deocamdată am realizat doar câteva lucruri. Obiectivul este foarte departe de a fi îndeplinit, așa că ne bucurăm câteva zile și apoi trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut.

Pe umerii mei apasă o mare responsabilitate. Eu trebuie să ajut această echipă. Când o văd salvată, atunci mă pot bucura și mă pot relaxa. Până atunci sunt doar bucurii de moment”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meci, potrivit digisport.ro.

Reclamă

U Cluj – Farul 2-0! Ardelenii s-au impus clar în fața liderului. Elevii lui Gică Hagi pot pierde primul loc

U Cluj – Farul 2-0! Ardelenii s-au impus clar în fața liderului. Elevii lui Gică Hagi pot pierde primul loc în urma acestei înfrângeri.

Constănțenii rămân deocamdată pe primul loc, cu 61 de puncte. CFR Cluj poate trece pe primul loc dacă se vor impune în fața celor de la Sepsi luni. De cealaltă parte, U Cluj a urcat pe locul 8 în Liga 1, cu 34 de puncte.

Gazdele au început foarte hotărât meciul, iar poarta lui Aioani a fost pusă sub presiune încă din primele minute. Thiam a ratat un penalty în minutul 25, însă forcing-ul ardelenilor a dat roade cu câteva minute înainte de pauză. Ovidiu Bic a deschis scorul în minutul 39, după ce gazdele au profitat de o pasă greșită a lui Mihai Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Începutul reprizei secunde a aparținut tot formației din Cluj, iar belgianul Martin Remacle a majorat diferența în minutul 58. Farul a încercat să revină în meci, dar fără succes, spre disperarea lui Gică Hagi, care a privit neputincios eșecul elevilor săi.

Recomandări
  • Ioan Ovidiu Sabău rămâne rezervat după U Cluj – Farul 2-0

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și