Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”

Alex Ioniță Publicat: 14 aprilie 2024, 0:10

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine

Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj - Petrolul 1-2

Ioan Ovidiu Sabău / Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2. Tehnicianul a recunoscut că are o parte din vină pentru rezultatul de pe Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre U Cluj și Petrolul Ploiești a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 4 a playout-ului din Liga 1.

Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2

Antrenorul „șepcilor roșii” a spus că jucătorii săi ar fi putut evita înfrângerea, având în vedere că au condus, prin mai multă concentrare în timpul partidei.

Totuși, Ovidiu Sabău a spus că ar fi putut să gândească mai bine schimbările din cadrul acestui meci.

„Știam că dacă pierdem mingea vor pleca pe contra atac. Așa s-a pierdut un meci important!

Reclamă

La al doilea gol noi am avut mingea, am pierdut-o și au plecat pe contră. Mergem înainte. Trebuie să strângem rândurile. Pentru noi rămân la fel de importanți jucătorii.

Am demonstrat că știm să jucăm fotbal. Ne luptăm pentru salvare, avem și meciul de Cupă. Asta e meseria noastră, trebuie să mergem înainte.

Puteam evita aceste momente prin mai multă concentrare, dar asta este. Am avut și posesia. Trebuie să avem forță și să mergem înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Schimbările nu le-am gândit la meciul de Cupă. Posibil să nu fi fost inspirat, trebuia să gândesc altfel schimbările. Să schimb sistemul de joc.

Suntem amărâți, supărați, ei sunt fericiți. Asta este.”, a spus Neluțu Sabău, la digisport.ro.

Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul!

Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! Noul tehnician al ploieștenilor a vorbit deschis despre meciul de la Cluj.

După meciul de pe terenul „șepcilor roșii”, Laszo Balint a dezvăluit că este mulțumit de prestația jucătorilor care au început meciul din primul minut, dar și de cei care au intrat de pe banca de rezerve. Irobiso și Jyry au fost rezerve la această partidă, dar au intrat pe teren la 0-1 și au întors soarta meciului în doar 5 minute.

„E o victorie uriașă. Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar sunt 3 puncte care cântăresc enorm pentru noi.

Eu mă bucur foarte mult că băieții care au venit de pe bancă au intrat cu o atitudine bună. Am insistat că suntem împreună în aceași barcă. Indiferent de minutele pe care le joacă, pot fi decisivi. Astăzi s-a întâmplat asta.

Vreau să îi felicit pe băieți. A fost o victorie obținută pe un teren greu, unde se câștigă foarte dificil puncte.

Reclamă

Am avut foarte mare încredere în toți jucătorii. Nu mi-a fost ușor să aleg primul 11. Nu mi-a fost ușor să analizez și să iau cele mai bune decizii. Dar astăzi am câștigat și asta demonstrează tot.

Am avut discuții individuale cu toți jucătorii, le-am transmis această idee. Am subliniat încă din prima zi că trebuie să își scoată la iveală potențialul”, a spus Laszlo Balint, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și