Închide meniul

Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 23:55

Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă

Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul!

Laszlo Balint / Profimedia

Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! Noul tehnician al ploieștenilor a vorbit deschis despre meciul de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre U Cluj și Petrolul Ploiești s-a încheiat cu scorul de 1-2 și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 4 a playout-ului din Liga 1.

Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul!

După meciul de pe terenul „șepcilor roșii”, Laszo Balint a dezvăluit că este mulțumit de prestația jucătorilor care au început meciul din primul minut, dar și de cei care au intrat de pe banca de rezerve. Irobiso și Jyry au fost rezerve la această partidă, dar au intrat pe teren la 0-1 și au întors soarta meciului în doar 5 minute.

„E o victorie uriașă. Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar sunt 3 puncte care cântăresc enorm pentru noi.

Eu mă bucur foarte mult că băieții care au venit de pe bancă au intrat cu o atitudine bună. Am insistat că suntem împreună în aceași barcă. Indiferent de minutele pe care le joacă, pot fi decisivi. Astăzi s-a întâmplat asta.

Reclamă

Vreau să îi felicit pe băieți. A fost o victorie obținută pe un teren greu, unde se câștigă foarte dificil puncte.

Am avut foarte mare încredere în toți jucătorii. Nu mi-a fost ușor să aleg primul 11. Nu mi-a fost ușor să analizez și să iau cele mai bune decizii. Dar astăzi am câștigat și asta demonstrează tot.

Am avut discuții individuale cu toți jucătorii, le-am transmis această idee. Am subliniat încă din prima zi că trebuie să își scoată la iveală potențialul”, a spus Laszlo Balint, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj – Petrolul 1-2

Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1. Petrolul a marcat golurile victoriei în numai două minute, prin două rezerve.

Debutul lui Laszlo Balint pe banca ploieştenilor a fost de bun augur. Prima repriză a meciului de la Cluj a fost una echilibrată, în care ambele echipe au avut ocazii de gol, însă scorul a fost deschis de Roguljic, în minutul 55, şi gazdele conduceau cu 1-0.

Imediat după gol, în minutul 58, Balint i-a trimis în teren pe Irobiso şi Jyry, iar aceştia au schimbat soarta meciului în numai două minute. Irobiso a reluat în plasă centrarea lui Ţicu, în minutul 62, iar finlandezul Jyry a înscris din assistul lui Alexandru Musi, în minutul 64. Roguljic a lovit bara în minutul 67, dar până la final nu s-a mai înscris şi ploieştenii s-au impus la Cluj cu 2-1.

În clasament, Universitatea Cluj are 26 de puncte şi este pe locul 4, iar Petrolul este pe 5, cu 25 de puncte.

U CLUJ: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thallison, Roger – M. Rus, G. Simion (R. Silaghi 79), Bic – Roguljic (V. Gheorghe 68), Nistor – D. Popa (Anselmo 68). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

PETROLUL: Zima – L. Dumitru, P. Papp, Garutti (Meijers 90), Ţicu – Seto, Hanca (Jyry 58) – Al. Musi, Jair (Huja 83), Grozav (Işfan 83) – Berisha (Irobiso 58). ANTRENOR: Laszlo Balint.

Cartonaşe galbene: D. Popa 41 / Hanca 39, Zima 90+2

Reclamă

Arbitri: Ionuţ Coza – Marius Badea, Raul Ghiciulescu – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Ferencz Tunyogi

Observator: Florin Hîncu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și