Închide meniul

Vasile Mogoş a semnat cu CFR Cluj! Anunţul oficial al formaţiei din Gruia

Alex Masgras Publicat: 4 iulie 2023, 14:38

Reclamă
Vasile Mogoş a semnat cu CFR Cluj! Anunţul oficial al formaţiei din Gruia

Vasile Mogoş a semnat cu CFR Cluj

Vasile Mogoş. în Monza - Crotone / Profimedia

Vasile Mogoş a semnat cu CFR Cluj! Fundaşul de 30 de ani va evolua în premieră în România, după ce a jucat toată cariera în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele două sezoane, jucătorul născut la Vaslui a evoluat la FC Crotone, echipă care a jucat sezonul trecut în a treia ligă din Italia.

Vasile Mogoş a semnat cu CFR Cluj! Anunţul oficial al formaţiei din Gruia

CFR Cluj continuă să aducă jucători care au evoluat în fotbalul italian. Vasile Mogoş, fundaşul de 30 de ani născut la Vaslui, care a evoluat toată cariera în Italia, este noul jucător al echipei din Gruia.

Fosta campioană a României a oficializat transferul în cursul zilei de marţi:

„Bine ai venit, Vasile Mogoș!

Reclamă
Reclamă

Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul român Vasile Mogoș este noul jucător al echipei noastre!

Fundașul lateral, în vârstă de 30 de ani, care a evoluat până acum doar în Italia, a atins borna de 300 de meciuri în carieră, dintre care 170 de partide în Serie B, pentru Chievo Verona, Cremonese și Ascoli Calcio. În ultimele două sezoane, Mogoș a jucat pentru FC Crotone.

Îi urăm bun venit la echipa noastră și cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, a anunţat CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro.

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj!

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj! Formaţia ardeleană s-a despărţit de un alt membru al staff-ului, Cristian Moldovan, după ce Alin Minteuan părăsise deja echipa.

Cristian Moldovan era antrenorul cu portarii al lui CFR Cluj. Echipa care s-a clasat pe locul 3 în sezonul precedent a renunţat, recent, la mai mulţi jucători: Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu şi Adrian Gîdea.

„Mulțumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani și îți dorim multă baftă în carieră!”, a transmis gruparea ardeleană, pe contul ei de Facebook.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:31

„Te gândeşti la echipa naţională?” Răspunsul dat de Constantin Budescu, după ce a marcat din nou

20:11

Botoșani – Buzău 3-3! „Ploaie” de goluri superbe! Budescu, Aldair și Ișfan au făcut spectacol total

19:48

Gol de la mijlocul terenului în Liga 1, în Botoşani – Gloria Buzău! Execuţie cum rar se vede

19:47

Oficialii din Liga Portugal, gest superb după incendiile de vegetație care au devastat țara! Ce vor face lusitanii

19:23

Michel Platini, propunere uluitoare după ce unele staruri din fotbal s-au plâns de programul încărcat: „Să se joace în 10 oameni”

19:20

Oţelul – Dinamo LIVE TEXT (21:00). Derby-ul zilei în Liga 1. Dorinel vrea să rămână neînvins! Echipele de start

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și