Închide meniul

Ion Crăciunescu a criticat-o dur pe FC U Craiova 1948 după înfrângerea cu U Cluj: „Au fost varză, sunt nişte probleme grave”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iulie 2023, 12:14

Ion Crăciunescu a criticat-o dur pe FC U Craiova 1948 după înfrângerea cu U Cluj: „Au fost varză, sunt nişte probleme grave

Ion Crăciunescu a criticat-o dur pe FC U Craiova 1948 după înfrângerea cu U Cluj

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ion Crăciunescu a criticat-o dur pe FC U Craiova 1948. Echipa patronată de Adrian Mititelu a pierdut acasă cu 4-3, cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul arbitru i-a transmis un mesaj şi patronului echipei, Adrian Mititelu.

Ion Crăciunescu a criticat-o dur pe FC U Craiova 1948 după înfrângerea cu U Cluj

Să-ți dea acasă U Cluj 4 goluri… Nu e mult, e imens! E inacceptabil! Portarul și apărarea au fost varză! Să nu poți să o depășești pe U… Sunt niște probleme grave, domnul Mititelu trebuie să se gândească la alegerile pe care le-a făcut. Cum se simt cei de la Craiova când Nistor și Chipciu, fotbaliști săriți bine de 30 de ani, au fost cei mai buni de pe teren?!”, a spus Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

FC U Craiova – U Cluj s-a încheiat 3-4, după ce echipa antrenată de Nicolae Dică a condus cu 3-2. Alexandru Chipciu a marcat de două ori în finalul partidei, în minutele 80 şi 86, şi le-a adus victoria clujenilor.

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, după FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4: „Suntem puţin pe sanie, sper să ne oprim!”

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, după FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4. Patronul trupei din Bănie s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa sa, în duelul cu clujenii. De asemenea, acţionarul din Bănie este îngrijorat de faptul că formaţia sa nu a obţinut niciun punct în primele trei runde din Liga 1.

Reclamă

Adrian Mititelu anunţă noi transferuri la FC U Craiova 1948, după înfrângerile suferite în primele trei runde din Liga 1. Totodată, patronul din Bănie are încredere că echipa sa se poate redresa, sperând să prindă play-off-ul în acest sezon.

Nici acum nu mi-am revenit. Nu pot să cred că s-a scris astfel scenariul de azi. Uite că s-a întâmplat nenorocirea. Un început de campionat pe care nu l-am anticipat. Nici în cele mai negre scenarii.

Mi-a tăiat toate aripile şi toate speranţele. Deşi programul era foarte greu. Nici acum nu accept că am pierdut. Eram convins că batem la două-trei goluri diferenţă. Avem mari probleme în apărare. Nu este prima dată când se întâmplă asta.

Reclamă 4 / 0/3

„Am arătat foarte rău”

Mingile au sărit din devieri, penalty norocos pentru ei. Toate fazele au fost în favoarea lor. Asta nu este o scuză, am arătat foarte rău. Chiar dacă au fost şi momente bune şi fotbaliştii bine cotaţi şi-au arătat valoarea. Dar degeaba îi avem pe Bauza, Bahassa, Chiţu în teren.

Sper să trecem peste asta. Dacă nu câştigăm imediat, intrăm în vrie. Trebuie să ştim să gestionăm momentul. Am aşteptări de la un fundaş central, mai aşteptăm un altul, trebuie să ajungă peste o săptămână. Dar toată echipa e vinovată.

Avem nişte copii talentanţi, luăm în calcul să oferim şansă şi lor. Este un moment în care mi-am pus mari speranţe, am refuzat deja anumite oferte pentru jucători. Suntem puţin pe sanie, sper să ne oprim.

Anul acesta nici nu concep să nu prindem play-off-ul, chiar dacă în acest moment nu avem niciun punct, cred foarte mult în echipa asta”, a declarat Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și