Închide meniul

Ion Crăciunescu a făcut praf un arbitru din Liga 1: „Nu are ce căuta nici la județ”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 19:39

Ion Crăciunescu a făcut praf un arbitru din Liga 1: Nu are ce căuta nici la județ”

Ion Craciunescu a făcut praf un arbitru din Liga 1

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ion Crăciunescu a făcut praf un arbitru din Liga 1. Fostul mare central s-a declarat revolutat de o decizie luată de Horia Mladinovic, în partida dintre Petrolul și Poli Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe stadionul Ilie Oană s-a încheiat cu victoria „lupilor galbeni”, cu scorul de 2-1. La această partidă, Paul Papp a avut o intrare dură la Rareș Ispas, dar centralul partidei i-a dat doar un cartonaș galben.

Ion Crăciunescu a făcut praf un arbitru din Liga 1

La finalul duelului de la Ploiești, Ion Crăciunescu s-a declarat revoltat de faptul că Horia Mladinovic nu l-a eliminat pe Paul Papp, pentru faultul din prima repriză.

Fostul mare central a spus că oficialul de la duelul din Ploiești nu are ce căuta „nici la județ”, având în vedere faptul că nu a văzut un fault de o asemenea duritate.

”Eu cred că un arbitru ca ăsta, care nu vrea să vadă așa ceva, nu are ce să caute nici la județ, nu în Liga 1. Cum la fault de o astfel de duritate, atât de clar, cu un picior pus deasupra ghetei, care-i provoacă adversarului o mare suferință, să dai doar galben?

Reclamă

Tu de ce ești acolo? Ei spun că dacă arbitrul judecă o fază, atunci nu mai intervin. Eu cred că nu a judecat faza”, a spus Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 2-1. „Lupii galbeni” au obţinut victoria în prelungiri, cu un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 2-1, în primul meci din etapa a 26-a. Oaspeţii au condus cu 1-0, iar golul victoriei a venit în prelungirile meciului. Berisha a avut în minutul 90+4 o reuşită cum rar vezi pe terenul de fotbal.

Ploieştenii au început partida cu ocazia lui Irobiso, din primul minut, iar replica ieşenilor a venit în minutul 12, când a Zima a apărat la şutul lui Bettaieb.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul oaspeţilor, Ailenei, a intervenit la lovitura  de cap al lui Alexandru Musi, în minutul 15, dar Poli va deschide scorul după o jumătate de oră de joc, prin Rareş Ispas. Irobiso a ratat egalarea în prelungirile primei reprize (min. 45+2), iar la pauză ieşenii au intrat cu avantaj minim, relatează news.ro.

Gazdele au egalat în minutul 60, prin Alexandru Musi, iar oaspeţii au trimis în bară în minutul 86, prin Luca Mihai. Petrolul a înscris golul victoriei în minutul 90+4, când Todoroski a trimis o pasă greşită şi Berisha a reuşit să intercepteze, înscriind după o cursă până în careul oaspeţilor.

S-a încheiat 2-1 şi Petrolul are 35 de puncte, ocupând locul 6 în clasament. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 27 de puncte.

PETROLUL: Zima – Papp (L. Dumitriu 70), Meijers, Huja, Ţicu – Hanca, Seto (Diomande 46), Jair, Grozav (Berisha 46) – Al. Musi (M. Bratu 80), Irobiso (Işfan 70). ANTRENOR: Florin Pârvu

POLI IAŞI: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, R. Ispas (Katanec 38) – Bordeianu (Jatoba 79), Marchioni – Bettaieb (Kabran 79), L. Mihai, Ştefanovici – Harrison (S. Buş 55). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Papp 21, Irobiso 45+1, Meijers 53, Jair 85, Diomande 90+4 / Bordeianu 66, Bouhenna 68

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj Vezi toate știrile
Citește și