Închide meniul

Ion Crăciunescu a izbucnit în râs când a auzit o declarație a lui Nicolae Dică. ”`Îmi dau demisia când vreau eu`… Uite că a venit un șef și peste Becali”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 11:01

Reclamă
Ion Crăciunescu a izbucnit în râs când a auzit o declarație a lui Nicolae Dică. ”`Îmi dau demisia când vreau eu`… Uite că a venit un șef și peste Becali”

Nicolae Dică a vorbit despre viitorul său

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Ion Crăciunescu a izbucnit în râs când a auzit o declarație a lui Nicolae Dică prin care acesta anunța că își dă demisia de la FCSB când vrea el. Pentru fostul mare arbitru e evident faptul că decizia e la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când citesc asta cu ’îmi dau demisia când vreau eu, nu altcineva, mă gândesc că ’uite că a venit un șef și peste Becali’, așa scrie. Am citit ce scrie”, a reacționat Crăciunescu, citat de digisport.ro.

Ion Crăciunescu a izbucnit în râs când a auzit o declarație a lui Nicolae Dică

”Eu un act voit de scris (nr – se referă la demisia lui Dică), pentru că de dat afară tot îl dă afară celalălat când vrea”, a mai spus fostul mare arbitru internațional.

Mulți fani ai celor de la FCSB așteptau, poate, o demisie după cele 10 goluri încasate cu Silkeborg, în cele două manșe identice. Nu a fost cazul. Dică așteaptă ”un semn” de la patron, care poate veni după primul rezultat negativ în Liga 1.

Nicolae Dică: ”Demisia mi-o dau când cred eu”

„Acesta este scopul meu, să mă gândesc la ceea ce voi face mâine, poimâine, nu la ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ce a fost, s-a dus!

Reclamă

Demisia mi-o dau când cred eu că e! Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau! Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”, au fost declarațiile care l-au făcut să râdă pe Crăciunescu.

MM Stoica: ”Dacă nu batem UTA, vor fi probleme”

„Dacă nu batem UTA, vor fi probleme. Nu pot să vă răspund dacă va fi sau nu decisiv meciul ăsta pentru Dică. Eu nu vorbesc de o perioadă lungă cu patronul. Dacă s-ar fi întâmplat să renunțe Dică, în niciun caz nu vorbea cu mine Gigi dacă ar fi vrut să aducă un antrenor, în niciun caz”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

MM nu este supărat după înfrângerea roș-albaștrilor. Ba chiar nu înțelege de ce fanii au avut reacții ostile după cele două înfrângeri în fața danezilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că este o tragedie. Este o umilință, dar mult mai umilitoare a fost înfrângerea cu Șahtior Karagandy. Ne-au dominat. Au fost mult, mult mai buni decât noi. La meciul tur, ne-am prezentat cu garnitura a doua. Cred că Silkeborg trece mai departe, arată senzațional.

Nu avem voie să ne mai gândim la ce a fost, mergem înainte. Nu știu de unde ostilitatea asta. Era clar că ne concentrăm pe campionat. Au fost mai buni. Barcelona a luat 8 de la Bayern. Rangers a pierdut acasă cu Liverpool 1-7″, a spus Mihai Stoica

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și