Închide meniul

Nicolae Dică, replică acidă pentru contestatari: „Demisia mi-o dau când cred!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 15:56 / Actualizat: 15 octombrie 2022, 17:36

Nicolae Dică, replică acidă pentru contestatari: „Demisia mi-o dau când cred!

Nicolae Dică, reacție după ce Florinel Coman nu a evoluat pentru echipa națională

Nicolae Dică, la conferința de presă / Antena Sport

  • Nicolae Dică, replică acidă pentru contestatari
  • Ce a spus antrenorul FCSB despre demisie

Nicolae Dică a avut o replică acidă pentru contestatari, care i-au cerut demisia după 0-10 la general cu Silkeborg. „Dicanio” nu crede că e momentul să plece de la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul FCSB a fost criticat de mai multe persoane din fotbalul românesc. Printre aceştia se numără şi Ciprian Marica, care i-a sugerat lui „Mr. Nick” să-și rupă carnetul de antrenor. Nicolae Dică i-a răspuns deja fostului internaţional şi a avut şi un mesaj pentru criticii săi.

Nicolae Dică, replică acidă pentru contestatari

„Acesta este scopul meu. Să mă gândesc ceea ce voi face mâine, poimâine, nu ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ce a fost, s-a dus! Demiterea mi-o dau când cred eu că e.

Reclamă

Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau. Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Nicolae Dică a pus tunurile pe Florin Tănase

Nicolae Dică a pus tunurile pe Florin Tănase, după ce fostul căpitan de la FCSB a vorbit cu Gigi Becali despre antrenamentele sale de la Al Jazira.

Reclamă

Florin Tănase a plecat în această vară de la FCSB, la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. Într-un dialog cu Gigi Becali, fotbalistul de 27 de ani a susţinut că până și în Emirate se lucrează mai bine ca în România.

„Am văzut că este un băiat care îi spune patronului despre antrenamente, care se pricepe mult la fotbal. Florin Tănase de unde știe el? Are două luni de când lucrează cu un antrenor străin și a devenit așa mare cunoscător încât știe și antrenorii străini?

Cred că ar trebui să-și vadă de meseria de jucător și atât! Să reușească să dea goluri și apoi să vorbească despre antrenori. Eu m-am apucat să notez antrenamentele la 28 de ani. M-am lăsat la 34 de ani, iar atunci credeam că sunt bun-bun. Dar când am intrat în antrenorat, am văzut că știam doar 10% din meseria de antrenor”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg

Nicolae Dică a găsit puterea să zâmbească după umilinţele cu Silkeborg. Antrenorul FCSB este optimist înainte de confruntarea cu UTA Arad, unde aşteaptă ca elevii săi să câştige.

FCSB este pe locul 12 în Liga 1, cu două victorii consecutive. Roş-albaştrii au câştigat confruntările cu Chindia Târgovişte, scor 3-2, şi Petrolul Ploieşti, scor 2-0.

„E important că am legat două victorii în campionat. Din păcate, am ştirbit-o în Europa. N-am fost niciodată la pământ. S-au reglat lucrurile în campionat, dar nu reuşim acolo.

Adversarii sunt buni în Europa. Trebuie să avem încredere că vom câştiga mâine seară. Am fost toţi dezamăgiţi după cele două înfrângeri!„, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu