Închide meniul

Ion Crăciunescu, critici dure pentru CFR Cluj: „Sunt din ce în cei mai slabi! Nu mai reprezintă nimic!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2023, 11:46

Reclamă
Ion Crăciunescu, critici dure pentru CFR Cluj: „Sunt din ce în cei mai slabi! Nu mai reprezintă nimic!

Ion Crăciunescu a criticat-o pe CFR Cluj

CFR Cluj, în timpul meciului cu Universitatea Craiova / Hepta

Ion Crăciunescu a criticat-o dur pe CFR Cluj după înfrângerea cu Universitatea Craiova, 0-2, în etapa a 25-a din Liga 1. Fostul mare arbitru crede că echipa lui Dan Petrescu nu mai este la fel de puternică precum în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu e de părere că vremurile când CFR Cluj domina în Liga 1 sunt apuse. Acesta a declarat că nu-i place sub nicio formă ce joacă campioana României.

Ion Crăciunescu a criticat-o pe CFR Cluj

Mie, Clujul mi se pare din ce în ce mai slab. Parcă sunt la finalul competiției. Nu am mai văzut prospețime la fazele fixe.

Niciunul dintre atuuri n-a mai putut fi valorificat. Ei erau buni la fazele fixe, erau o echipă bună. Acum nu mai reprezintă nimic. Mie nu-mi place ce joacă CFR-ul”, a spus Ion Crăciunescu, conform digisport.ro. 

Oltenii s-au impus cu 2-0, prin dubla de senzaţie reuşită de Andrei Ivan. Pentru CFR Cluj urmează super-duelul din Conference League, cu Lazio.

Reclamă

După Universitatea Craiova – CFR 2-0, Farul rămâne pe primul loc, cu 51 de puncte, la un punct în fața campioanei. Rapid e pe 3, cu 45 de puncte, dar poate fi depășită de FCSB (47 de puncte), dacă roș-albaștrii o înving pe FC Voluntari, duminică seară, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Petrescu, discurs tăios după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Dan Petrescu a avut un discurs tăios la adresa jucătorilor săi, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Antrenorul campioanei a tras şi un semnal de alarmă în privinţa luptei la titlu.

Dan Petrescu se teme de ce e mai rău în acest final de sezon regular, după ce echipa sa a pierdut în numai o săptămână derby-urile cu FCSB şi Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Am început foarte bine, ne-a anulat un gol, am avut o fază de penalty. Am fost agresivi şi ofensivi. A doua repriză a fost ceva confuz. Am făcut cadou primul gol, mie Cristi mi-a spus că a dat în minge. Cei de la Craiova au avut jucători care au făcut diferenţa. Creţu şi Nistor au făcut diferenţa. Nu era îngrijorător dacă pierdeam cu alte echipe. Craiova a meritat, a fost echipa ma bună. Sunt dezamăgiţi de evoluţia jucătorilor, cam pe toţi. Eu sunt supărat pe ei pentru că eu cred că pot să dea mai mult.

Când nu marchez, e o problemă, mai ales că avem mulţi atacanţi. Mă îngrijorează tot. Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri. Nu poţi să iei campionatul aşa, avem deja 7 înfrângeri. E clar că apărarea nu mai e ce a fost. E o perioadă mai grea. Mai sunt 15 meciuri, noi avem şi Europa, dar şi Cupa României. E clar că trebuie să facem o analiză mai clară. Toţi jucătorii ar trebui să dea mai mult. Bordeianu a jucat bine astăzi. Cipi nu a jucat rău, dar a trebuit să fac o schimbare. Nu puteam să nu fac schimbări. Va fi un campionat mult mai încins şi mai dramatic. Dacă vom juca ca azi, o să pierdem cu Lazio. În momentul de faţă, e la cald ce pot să spun”, a spus Dan Petrescu după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Basarab Panduru, uluit de golul încasat de CFR Cluj de la Universitatea Craiova

La primul gol marcat de Andrei Ivan, apărarea celor de la CFR Cluj a construit un zid, înainte de lovitura liberă a atacantului oltean. Însă, înainte de execuţia lui Ivan, toţi jucătorii lui Dan Petrescu şi-au părăsit poziţiile în care trebuiau să stea.

Astfel, Basarab Panduru s-a declarat şocat de această fază, mărturisind că o echipă campioană nu are voie să ofere astfel de momente.

„Craiova a deschis scorul în urma unei grave erori. Nu am crezut că pot să văd la o echipă campioană așa ceva. Nu credeam că pot vedea în prima ligă așa ceva, să faci un zid, apoi niciun jucător să nu stea în zid. Este incredibil! Mai rămâne cineva pe linie? Cred că nimeni!

De aici a venit golul de 1-0 și a mers totul în favoarea Craiovei. Este o victorie mare pentru Craiova, care speră acum iar. La noi, de la o etapă la alta speri la titlu”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și