Închide meniul

Ion Crăciunescu, după ce a auzit salariul uriaş pe care îl are Dorin Rotariu la FCSB: „Trebuie să învăţăm şi să ne trezim”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 octombrie 2023, 8:40

Ion Crăciunescu, după ce a auzit salariul uriaş pe care îl are Dorin Rotariu la FCSB: „Trebuie să învăţăm şi să ne trezim

Ion Crăciunescu, după ce a auzit salariul uriaş pe care îl are Dorin Rotariu la FCSB

Dorin Rotariu, prezentat oficial la FCSB - Facebook FCSB

Ion Crăciunescu a reacţionat după ce a auzit salariul pe care îl are Dorin Rotariu la FCSB. Fostul dinamovist va încasa lunar 20.000 de euro şi a semnat un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cred că l-a văzut cineva, nu poți să îl aduci la FCSB fără să îl vezi. A fost la un moment dat un jucător de perspectivă. Trebuie să învățăm și noi din exemplele astea (n.red. fotbaliștii reveniți în România care nu se ridică la nivelul așteptărilor) și să ne trezim.

Ion Crăciunescu, după ce a auzit salariul uriaş pe care îl are Dorin Rotariu la FCSB

Dacă l-a văzut cineva, foarte bine. Domnul Becali ne-a anunțat că trebuie să ia un vârf neapărat, nu îl văd vârf pe Rotariu”, a spus Crăciunescu, citat de digisport.ro.

Bogdan Stelea a vorbit şi el despre jucătorul ajuns la 28 de ani, care a evoluat patru sezoane în tricoul lui Dinamo (2013-2017).

„(n.red. dacă se justifică salariul de 20.000 de euro pe care Rotariu îl va încasa la FCSB) Depinde de ce văd oamenii în el, ce se așteaptă de la el, clar goluri”, a spus Stelea.

Reclamă

Gigi Becali, anunț despre Dorin Rotariu

Gigi Becali a făcut un nou anunț despre Dorin Rotariu. Latifundiarul din Pipera a spus când va debuta fostul dinamovist în tricoul echipei pregătite de Elias Charalambous.

Gigi Becali a dezvăluit faptul că Dorin Rotariu va debuta în tricoul echipei „roș-albastre” la partida cu FC Voluntari, care este programată pe data de 22 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Păi da eu v-am spus că am nevoie neapărat de unul sau doi atacanți. Acum, dacă s-a ivit ocazia asta cu Rotariu e și un mare avantaj că nu mai așteptăm. Mai avem încă nouă etape de jucat până la transferuri, îl avem acum. Eu am spus că în iarnă, dar dacă am posibilitatea să îl iau de acum și să și joace, că poate juca, e mult mai mare avantajul.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, gata, nu îmi mai e teamă, în astea nouă etape putem să luăm un avans de 15 puncte. Va fi atacant, el joacă toate posturile, vârf împins, al doilea vârf și extremă dreapta. El va juca atacant, că o să fie vârf, că o să fie extremă dreaptă, o să vadă antrenorii la antrenamente, dar cert e că se va începe cu el meciul de la Voluntari.

Eu am vrut tot timpul să îl iau pe Roti, dar nu am putut atunci. Da, 20.000 de euro lunar e salariul. Noi duceam lipsă de atacant, prea multe ocazii și nu marcam, acum o să marcăm 3-4 goluri la fiecare meci. Nu îl prezentăm, și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire, deja mâine la antrenament, ce să mai prezentăm?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și